Budapesten a Bosch-ba mérnökként hogy lehet bekerülni, ha nem vagyok stréber?
Eleve sokkal nehezebb a gépész BSc, mint a legtöbb alapképzés. Sokkal többet szivtam mire elvégeztem, mint akik büfészakokon voltak. És akkor igy kikerülve az iskolából mégis jön a pofáraesés, hogy sokkal többet kellett volna tanulnom? Miközben már eleve sokkal többet tanultam, mint a többség? o.O
Jelentkeztem már A Boschnál, de még válaszra sem méltattak. MSc-t végzett haverjaim közül több is ugy végzett, hogy azt se tudta hol fog dolgozni. 10 perces google keresgélés után jöttek rá, hogy van a Bosch, beadták a jelentkezést, 1 hét mulva már fel is vették őket. Persze itt okos tanulókról van szó. Én csak átlagos vagyok.
Hällo Herr Eingebildeter!
Undzwar, sprecken Sie fließend Dütsch?
Ha nem, akkor tanuljon meg, és utána jelentkezzen...
Sziasztok!
Pár infó a témában:
- A budapesti Bosch autóipari fejlesztésekkel foglalkozik.
- Főleg villamosmérnököket és gépészmérnököket keresnek.
- Lehetetlen bekerülni egy kb. középfokú nyelvtudás (angol/német) nélkül.
- A bekerülés egyik módja, hogy megnézitek az alábbi oldalon, hogy melyik állás érdekelne benneteket:
Majd jelentkeztek rá.
- A másik mód, hogy ismertek egy ott dolgozó Bosch-os mérnököt, aki beajánl benneteket. Ha tetszik az önéletrajzotok, ezután behívnak, interjúztok, és pár hét után kiderül felvesznek-e.
- A harmadik opció, hogy ott töltötök / töltöttetek pár hónapot / évet gyakornokként, és ha megfeleltek akkor ajánlanak egy pozíciót. A gyakornoki pozíciókra főiskolásként, egyetemistaként van lehetőségetek.
A stréberség egy viszonylagos kérdés, ha valamihez nagyon értesz, tapasztalt vagy valamiben, akkor jók az esélyeid...
Remélem ez segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!