Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ebben az esetben mit írjak az...

Ebben az esetben mit írjak az önéletrajzomba?

Figyelt kérdés

Magánjellegű okok miatt abba kellett hagynom a középiskolát, így most a 11. osztály elvégzéséről van bizonyítványom. Középiskolai végzettséget milyen formában írhatom bele? Nyáron egy hónapot dolgoztam egy gyárban, ami most ugyanarra a munkakörre állást hirdet (operátor gyártósoron). Tehát túl sok mindent nem tudok beleírni, csak ezt az egy hónapos diákmunkát, amit ott dolgoztam. Ezen kívül középfokon írok/olvasok angolul, de nyelvvizsgám nincs. Láttam, hogy gépírást is szoktak önéletrajzba írni, de sok köze ehhez a munkához nem lenne, úgyhogy nem tudom, érdemes-e beleírni. Papírom arról sincs, de gyorsan és hiba nélkül gépelek. Szintén nem tudom, hogy a felhasználói szintű számítógépes ismereteket beleírjam-e.

Előre is köszönöm a segítséget!

2014. márc. 7. 20:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Én nem írnám be a középiskolát egyáltalán, nem néz ki jól, hogy 1 évvel a cél előtt abbahagytad, bármi is legyen az oka.

Az angolt nyugodtan beírhatod, mert nem a nyelvvizsgát nézik, hanem, hogy tudod-e használni. Ha nyelvismeretet kérnek, úgyis tesztelik az interjún.

Bár őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy alapfokú végzettséggel bármilyen munkakörbe behívnának interjúra, ahol kell nyelvtudás.

Azt javaslom, hogy sürgősen tedd le az érettségit, most valószínűleg 2 évig fog már tartani. De érettségi nélkül már lassan betanított munkára sem veszik fel az embert.

Bármit dolgoztál, írd be, az nem árthat.

2014. márc. 9. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!