Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondtam. Ki fogják fizetni...

Felmondtam. Ki fogják fizetni a szabadságaimat?

Figyelt kérdés
Pontosan közös megegyezéssel lesz a munkaviszonyom megszüntetve. A munkáltatóm jövő hét vasárnapig alkalmaz, tehát most a felmondási időt töltöm. Idén a 21 nap szabadságomból 4 napot adtak ki eddig, és jövő héten lesz még 1 kiadva. A kérdésem az lenne, hogy a maradik 15 napot kifizetik majd? Ha igen, akkor mennyi lenne ez az összeg? Mihez viszonyítsak? Benne van a pakliban, hogy mondjuk a felmondási idő kitolásával (mert másfél héttől többet is kérhet a munkáltató) elküldenek a szabiaimra? Én nem igazán szeretném, mert pénzben jobban jönne, illetve a jövőbeli munkáltatómat sem szeretném váratni a bejelentéssel, mert én szabadságon leszek két hétig... Megtehetik?

2014. márc. 6. 21:11
 1/2 anonim válasza:
A 21 nap szabi egész évre jár, az eddig eltelt 2,5 hónapra durván 4,4 nap szabi jár neked. Amit már fel is használtál, úgyhogy a válasz nem, nem fognak szabit fizetni.
2014. márc. 6. 21:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Oh igen, tényleg, mert a szabadság időarányos... erre nem is gondoltam. Köszönöm.
2014. márc. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!