Hogyan legyek gazdag?

Figyelt kérdés
20 eves ferfi vagyok! Dolgozok havi 90.000 ft ert... Tenyleg gazdag szeretnek lenni de nem lotto meg hasonlobol! Lehet buta kerdes de olyan emberek valaszat varom akiknek sikerult! Ha kell feladok erte mindent es csak a penz utan megyek de havi 90 ezerbol hogy legyek gazdag? Segitsetek ha tudtok koszonom elore!
2014. márc. 3. 23:03
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
30: ez marhasag, EUn belul manapsag mar eleg konnyen, EUn kivul nehezebben, de elobbutobb hidd el megtalalnak. Csak nemzetkozi ugyvedi koltsegeket meg behajtasi dijakat is ra fognak verni a tartozasra.
2019. jan. 14. 10:27
 32/35 anonim válasza:
Verd ki, utána talán jobb lesz.
2020. okt. 31. 22:47
 33/35 anonim válasza:

Szia! Érdekelne ennyi idő távlatából, hogy sikerült-e az anyagi biztonság?

Ha igen akkor gratulálok!

Ha nem és netalán most egy 9-15-ig tartó munkában robotolsz, akkor egyetlen tanácsom van a kezdéshez (ami meglepően egyszerű) : Instagramon/Facebookan keress rá a #valallalkozás , a #passzivjövedelem , a #pénzügyiintelligencia ,és a #fejlődés-re és ezek a posztok rá fognak terelni a pénzügyi intelligenciára ezáltal az anyagi és a szellemi jó módra.

2021. márc. 1. 10:48
 34/35 anonim ***** válasza:
Azóta 28 évesen mi a helyzet? Én most vagyok 20 éves 😂
2022. júl. 17. 18:15
 35/35 anonim válasza:
Figyi én ennyi pénzből minimum 10 ezret félre tennék és egy másfél ev utan kurzust végeznék
2022. szept. 20. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!