Hogyan legyek gazdag?
Figyelt kérdés
20 eves ferfi vagyok! Dolgozok havi 90.000 ft ert... Tenyleg gazdag szeretnek lenni de nem lotto meg hasonlobol! Lehet buta kerdes de olyan emberek valaszat varom akiknek sikerult! Ha kell feladok erte mindent es csak a penz utan megyek de havi 90 ezerbol hogy legyek gazdag? Segitsetek ha tudtok koszonom elore!2014. márc. 3. 23:03
21/35 anonim válasza:
Hihetetlen mennyire buta vagy. Nem jössz rá, hogy a gazdagság, mint olyan, az relatív. Ahhoz képest érzed magad gazdagnak, hogy hogy élnek a körülötted lévők. Kimehetsz külföldre, átválthatod az ottani valutát forintra és örülhetsz magadnak, hogy sokkal több mint az itthoni fizetésed, de ott meg mindenki más fog sokkal többet keresni, mint te, úgyhogy ugyanúgy egy szegény senki leszel. (Kivéve, ha mondjuk orvos vagy, de azt kötve hiszem). Aki ilyen hülye az menjen is el innen...
22/35 anonim válasza:
#21-es
Az utolsó mondatod felháborított.
Én dolgoztam kint külföldön, tudok mihez viszonyítani. Minden hónapban el lehet tenni legalább 200.000Ft-ot, úgy, hogy ettél, laktál, meg ruházkodtál. Csak csináld egy évig, máris 2,4M-t megtakarítottál, az ottani MINIMÁLBÉRBŐL. Ha ketten dolgoztok, ~5M-Ft. MIRŐL IS BESZÉLSZ AKKOR?
23/35 anonim válasza:
Minden hónapban tegyél félre 45.000 ezret(negyvenötezer) és azt tedd be a bankba!És 5(öt) év után Gazdag leszel lesz egy ilyen 1 és fél milliód.. :D
24/35 anonim válasza:
Teljes 17-es én kizátnak tartom azt, hogy valaki közel 6 millió Ft keressen havonta, ismerősőm németben 1 millánál nem keres többet pedig nagyon ért a progizáshoz.
25/35 anonim válasza:
A bankban a legnagyobb butasag a megtakaritott penzt tartani. Vannak mar a penzpiacon kivallo szabadfelhasznalasu likvid megtakaritasik amin eleg szep hozamok is vannak. Valamint a gazdagsag valoban relativ dolog. valaki mart azt is gazdagnak tekinti akinek nem kell valogatni melyik az olcsobb a boltba.. valakinek meg havi 1M forintos fizetes sem eleg. Amugy kedves kerdezo 20evesen meg nyugodtan tanulhatnal. Nem feltetlen kell diploma de a tanulas elengedhetetlen a gazdagsahoz ha nem lotton akarsz nyerni vagy hasonlok amint irtad
26/35 markus41 válasza:
Figyeljetek csak van egy módszer ami számítások szerint beválik. Megéri kipróbálni, mert már rengeteg összetört ember lett multimilliomos ennek a módszernek köszönhetően. Sajnos ezt sem ajánlatos itt, vagy a környező országokban csinálni. Leginkább ajánlom amerikát és angliát. Nos, csak annyi a dolgot hogy keresel 5-9 embert akikben megbízol és biztosra tudod, hogy nem fognak kilépni a már szinte készen lévő vállalkozásodból. Egyszerűen nincs más dolgotok csupán 100$ összeget egybetenni minden hónap elején. Az ha 8-an vagytok 800$. Na ennek te leveszed a 10%-át ami 80 pénz. A többieket úgy fizeted egyelőre ahogy akarod. Ez még csak az 1. hónap volt. Megmondod haverjaidnak hogy gyűjtsenek be még több gazdagnak vágyó embert. Ha 5-öt gyűjtenek akkor már vagytok 43-an. Az 4300 pénz. ennek leveszed a 10% át magadnak, az már 430 dollár. A 7 nagyobb rangú embert már egy kicsit jobban fizesd, hogy ne lépjenek ki. Az az új 35 ember még fejenként négyet hív mondjuk. Akkor már vagytok 163-an ami 16,300 amerikai dollár. ennek a 10 %-a 1630 amit leveszel magadnak. A többieket pedig egyre jobban fizeted. Idővel emelheted a 100 dollárt 200, 300, vagy akár 500 dollárra is ami neked már szép kis összeget jelent. FIGYELJ! Az embereidet fizesd becsületesen. Nem kell hozzá semmi cég vagy valami mindenkinek a fizetéséhez ez egy fajta + kereset. Sok sikert kívánok.
27/35 anonim válasza:
Markus, amit te írsz az egy nevetséges pilótajáték, ami egyébként illegális is, de hajrá, csak nehogy böri legyen a vége.
28/35 anonim válasza:
Egyszerű....csak szüless bele és élvezd az életet....(már nem fog menni)
29/35 anonim válasza:
18500 az sztem is irrealis, egy nullaval odebb van...
en is programozok, Parizsban, es kb haromezret keresek nettoban.
30/35 anonim válasza:
Egyszerű. Mivel mostmár kb 24-25 éves lehetsz biztonságosan kimehetsz külföldre dolgozni. Kimész egy évre, dolgozol pl. Étteremben, most csak egy példát mondtam.. jobban is fizetnek, illetve M.o.-n forintban még többet is ér. Vehetsz fel hitelt. Ha szuper gazdag akarsz lenni, vegyél fel hitelt külföldön, gyere vissza Magyarországra, utána kutya sem fog keresni,és nem kell aggódni törlesztésért mert országon belül ilyet nem művelnek, mivel nem itt tetted meg. Én ilyet nem csináltam, de bejöhet neked🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!