Szakács szeretnék lenni, ha beleadok mindent sikerül magam felküzdeni?
Igen ez de itt jobban látszik: [link]
Igen, szakácstanfolyam ritkán indul, eddig is szakács akartam lenni, csak 2 éve nem indult tanfolyam. Akkor meg pont lekéstem. Szóval 1-2 évente indul általában, szakács, és pincér.
hmm, hát ez durva :( de viszont találtam ezt, a probléma csak az hogy én pest megyéhez tartozom. [link]
"Felnőttképzést folytató intézmények jegyzéke" lényegében hasonló a tiédhez, holnap reggel megérdeklődöm hogy mit lehet csinálni. Mik voltak a kritériumai neked, hogy végülis ingyen tanulhatsz? Nekem megvan az hogy regisztrált munkanélküli vagyok, és 25év alatti személy.
Na akkor látom neked/tek sem egyszerű, de adj bele mindent, mert itt semmi sincs!
ABC eladó :D eggyetlen támogatott képzés nagykátán, nemtudom elérni a ceglédi, dabasi kirendeltséget(lehet hogy megszünt), monori meg nem veszi fel. Megkérdeztem, csak akkor hogyha ideiglenes lakcimem van jász-nagykun-szolnok megyében, és ha ott is lakom, anélkül semmi. tehát marad ez a semmi, utolsó lehetőség az esti képzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!