Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szakács szeretnék lenni, ha...

Szakács szeretnék lenni, ha beleadok mindent sikerül magam felküzdeni?

Figyelt kérdés
kissé félek tőle, mert itthon eggyáltalán nem szoktam főzni, de mivel német nyelvet kezdek majd el tanulni, mindenképpen kell egy olyan szakma, amit jól megfizetnek külföldön, de bizonytalan vagyok. Szerintetek megéri, belevágjak?

2014. márc. 2. 10:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
Hát az elmélet egy vendéglátós suliban, a gyakorlat pedig egy étteremben majd. Ezt mondták, de ebben még nem vagyok biztos. Most a felvételi is csúszik sajnos. Remélem föl fognak venni.:)
2014. márc. 5. 09:03
 12/20 A kérdező kommentje:
Reméljük :) Köszi szépen a válaszokat, sokat segítettél!
2014. márc. 5. 09:24
 13/20 anonim válasza:
:)
2014. márc. 5. 10:52
 14/20 A kérdező kommentje:
na ez kilőve nemhogy nagykátán, de még a környéken sincs szakács képzés, se más!
2014. márc. 11. 12:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Ez lenne a tiéd? [link]
2014. márc. 11. 16:57
 16/20 anonim válasza:

Igen ez de itt jobban látszik: [link]

Igen, szakácstanfolyam ritkán indul, eddig is szakács akartam lenni, csak 2 éve nem indult tanfolyam. Akkor meg pont lekéstem. Szóval 1-2 évente indul általában, szakács, és pincér.

2014. márc. 11. 18:01
 17/20 A kérdező kommentje:

hmm, hát ez durva :( de viszont találtam ezt, a probléma csak az hogy én pest megyéhez tartozom. [link]

"Felnőttképzést folytató intézmények jegyzéke" lényegében hasonló a tiédhez, holnap reggel megérdeklődöm hogy mit lehet csinálni. Mik voltak a kritériumai neked, hogy végülis ingyen tanulhatsz? Nekem megvan az hogy regisztrált munkanélküli vagyok, és 25év alatti személy.

2014. márc. 11. 19:04
 18/20 anonim válasza:
Hát igen regisztrált munkanélküli vagyok, 25 év alatti, nem voltam börtönben stb. Most én sem tudom mikor indul, de hallottam, hogy nagyon meg kell győzni őket a felvételin, hogy odaakarsz járni. Mert valamikor többszörös túljelentkezés van. Én is izgulok, hogy mi lesz nagyon kéne nekem is ez.:S
2014. márc. 11. 20:36
 19/20 anonim válasza:
Ja, és mindenképp menj be, mert lehet ha nem is a közelben de indul valahol. Haverom is ha felveszik 60km távolságra lesz a tanfolyamtól. Mondjuk ezzel csökken az esélye hogy felveszik több mint 40ezer buszjegyet fizetnek utána.
2014. márc. 11. 20:40
 20/20 A kérdező kommentje:

Na akkor látom neked/tek sem egyszerű, de adj bele mindent, mert itt semmi sincs!

ABC eladó :D eggyetlen támogatott képzés nagykátán, nemtudom elérni a ceglédi, dabasi kirendeltséget(lehet hogy megszünt), monori meg nem veszi fel. Megkérdeztem, csak akkor hogyha ideiglenes lakcimem van jász-nagykun-szolnok megyében, és ha ott is lakom, anélkül semmi. tehát marad ez a semmi, utolsó lehetőség az esti képzés :)

2014. márc. 12. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!