Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudtok olyan munkákat mondani,...

Tudtok olyan munkákat mondani, ahol havi bruttó 250 ezer Ft körül lehet keresni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 08:52
1 2 3
 21/26 lilluli0361 válasza:
70%
Nem veszed komolyan a pedagógus életpályát.
2014. márc. 3. 14:27
 22/26 anonim válasza:
4%

250 ezret keresel, tanárként és sírsz???

én 5 éve dolgzotam 3 évet tanárként, 120ezerért!!!

Más 60 ezerért gürizik 3 műszakban és mivel én tudom mi az a tanári állás (franyia nyelvtanár voltam) tudom hogy nem szakadsz meg a melóban.

250 ezerért inkább hallgass...

2014. márc. 4. 14:27
 23/26 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, hogy valaki feltesz egy kérdést arról, hogy mit dolgozhatna - ami nem tanítás - és legalább 250 ezret megkeres, és közben sokan leragadnak ott, hogy most 250-et keres tanárként...

Az alapkérdésre válaszolva: fizetesek.hu-n van összeállítás, hogy melyik munkakörben mennyi az átlagbér, ott nézelődj.

2014. márc. 6. 09:34
 24/26 anonim ***** válasza:
Szánalmasak az emberek.. Nem egyértelmű hogy annak kéne a legtöbbet keresnie aki a TE gyerekeidet is tanítani fogja? Egy jó tanár értéke pénzben felbecsülhetetlen.
2014. márc. 6. 14:49
 25/26 A kérdező kommentje:
22-es válaszolónak: ezek szerint nem nézel híradót. Ha 5 éve tanárként 120 ezret kerestél, akkor a törvényi változásokkal ma te is kb. annyit kapnál, mint én. Én 2013 szeptembere előtt 135 ezret kerestem (természetesen minden összeg bruttó).
2014. márc. 9. 11:16
 26/26 A kérdező kommentje:
Még annyit, a 22-es válaszolónak, hogy én meg évekig dolgoztam multicégnél (sajnos kivonultak az országból, azért kellett visszamennem tanítani) és tanárként sokkal többet dolgozom, mint amennyit ott kellett. Az igaz, hogy a diákjaim versenyeket nyernek, szakkört tartok (ingyen), szóval nem csak melegedni járok be, ha te a tanárként töltött 3 év alatt csak nem szakadtál meg, akkor mindenkinek jobb, hogy váltottál...
2014. márc. 9. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!