Mennyi most a GYED 100.100, - bruttó összegének nettója? Meg tudná mondani valaki? A maximumot fogom kapni.
Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 15:49
1/7 anonim válasza:
Szia!
Vonnak belőle 18% SZJa-t (18018 Ft) és 9,5% nyugdíjjárulékot (9510 Ft), ha igényled, akkor jár az adójóváírás, ami 11.340 Ft. Összességében ez nettó 83.912 Ft.
2/7 anonim válasza:
Az szja ha jól tudom, már "csak" 17%.
3/7 anonim válasza:
A 17%-os SZJA 2010. jan. 1-től lép majd életbe.
Ami most, július 1-én lépett életbe, az az, hogy 1.700eFt-os sávhatárt kitolták 1.900eFt-ra.
4/7 anonim válasza:
Bocs az off-ért: ha nem kértem adójóváírást, de egyébként jogosult lennék rá, mert a gyed-en kívül nincs más jövedelmem, akkor mit tehetek most, évközben? Van még lehetőség utólag is adót visszaigényelni? (Hiszen most többet vonnak tőlem, mint járna.) Légyszi, ha valaki tudja, írjon! Köszi!
5/7 anonim válasza:
Utolsónak:
Az apeh honlapjáról biztos, hogy le lehet tölteni nyilatkozatot, én úgy tudom, hogy év közben is módosíthatod. Ha mégsem, akkor adóév végén visszaigényelheted.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi köszi köszi!!! :-)
2009. júl. 28. 12:29
7/7 anonim válasza:
Én is köszönöm! (off-os válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!