Ti hogyan viselkednétek egy új munkahelyen?
Figyelt kérdés
Egy gyárban dolgozom, a gyárban elég jónak mondható pozícióban, de nem gépsoron és nem is a főnöki pozícióban, gyártásközi ellenőrként(MEO).
Hogyan lenne ésszerűen viselkedni úgy, hogy minél előrébb jussak? Tudom, hogy ez dolgozók szemében "nyalásnak" tűnhet, de inkább az ő szemükben legyek ilyen, minthogy kevesebb fizetést és adott esetben rosszabb munkát kapjak.
2014. febr. 23. 16:16
1/3 anonim válasza:
Nem a viselkedésen fog múlni, hanem a munkához való hozzá állásodon! Ha látják hogy érted és tudod amit csinálni kell, illetve többre is képes vagy, akkor kerülhetsz előrébb! De még ez sem garancia! Sok helyen az iskolai végzettség is számít.
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre, hogy érdekel ez a terület.
Vannak akik "szabad" idejüket telefonon játékkal töltik.
Én ez idő alatt mindig szétnézek, hogy minden rendben megy-e..
2014. febr. 23. 17:26
3/3 anonim válasza:
Nem kell túlbuzgónak lenni, de egy aranyszabály van: ha adódik egy feladat, azt minél gyorsabban meg kell csinálni, nem szabad tökölni rajta. Önmagadnak is jó érzés, sikerélmény, hogy elvégeztél frappánsan valamit és a főnökök is megbízhatónak tartanak majd. Csak ne hibázz nagyot, gondolkodj előre és készülj fel mindig, hogy gyorsan és pontosan tudj cselekedni, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!