A kérdésem a követtkező: Hány éves kortól lehet Külföldön Szezonális munkátt válalni?
Sziasztok.
Nem règ múltam el 17.èves,a tanulói jogvisszonyom meg szünt. Jellen pillanatban a Burger Kingben dolgozom.
A kèrdèsem a következő,szeretnèk Nyáron külfőldre menni dolgozni Szezon munkára. 17.-èvesen mehetek dolgozni Szezon munkára Ausztriába vagy Nèmethországba?
Akik már voltak kint szezon munkán gyümőlcs illetve zöldsèg szedès vagy ehhez hasonló munka kőrben hogyan jutottak ki ? Nyelv tuddásuk volt ?
Internetten nèzelődtem,de sajnos nem talaltam a kèrdèsemre választ. Illetve nincs nyelv tudásom,szerintetek mennyire tuddnák igy helyt állni ?
Egyik ismerősöm volt kint Nyelv tudás nèlkül Hollandiába ès azt mondta nem szüksèges,ugyan is a Nyári szezon munka kezdetekor el lepik az országott a Magyarok. Ennek mennyi a valóság tartalma ?
A válaszokatt előre is Köszönöm.
Nyelvtudás? Előbb magyarul tanulj meg írni!!!
*következő
*külföldön
*munkát
*vállalni
*jogviszonyom
*nyáron
*körben
*interneten
*tudnék( nem nák!!!)
*országot
*válaszokat
Komolyan mondom a ilyenektől a falra mászok.. Magyarul tanulj meg könyörgöm.... magyarul!!!!!!!!!!!
Èn pedig,az ilyen okoskodó senkiktől kapok agy vèrzèst.
Minek kommentelsz ha nem a kèrdèsre addsz választ!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!