Ausztriai munkalehetőség szezonális munka címszóval kiutazás kapcsolatok, ismerősök nélkül?
Erről az oldalról lenne szó:
17ezer Forintos regisztrációs díjat kérnek
Az oldal hivatalosnak tűnik de még nem dolgoztam külföldön sőt sehol.. német nyelvtudásom alapszintű, iskolában 10 évig tanultam és gyengén de tudom használni egy alap beszélgetés során.
Szerintetek a weboldal és a leírtak alapján milyen ez a munka? Valós vagy csak pénzlehúzás?
Mindenképp szeretnék kijutni külföldre szezonális munkára (2-3hónap) úgy gondolom 22 éves pályakezdőként elsőre nekem az bőven elég. Az ottani havi keresetekről úgy informáltak hogy havi 200-250ezer Forint úgy hogy heti 5 napban 8 órát dolgozik az ember.
Egy saját kocsira gyűjtök, 22 éves leszek de még semmi konkrétat nem tettem le az asztalra azon kívül hogy a szüleim iskoláztattak így szereztem egy érettségit és egy technikumi végzettséget amivel ebben az országban kínáltak nekem egy olyan munkát, amit napi 10 órában kell végeztem heti 6 napban havi 72-78ezer Forintért...
Ha külföldön 2 hónap alatt keresnék akár 400-500ezer Forintot abból végre vígan vehetnék egy saját kocsit amit ugye a késöbbiekben is én fizetnék (kötelezők, üzemanyag) végre egy kis függetlenség, valamilyen szinten elszakadás a családtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!