Most készülök aláírni életem első munkaszerződését, mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem biztos, hogy lesz alkalmam-időm mindent úgy áttanulmányozni, hogy teljes egészében meg is értsem, de mégis mi az, amit mindenképpen át kell tanulmányozni?2014. febr. 21. 18:58
1/3 anonim válasza:
Olvasd el, semmi kínai nem lesz benne, és maximum 2-3 oldal. Nekem az első munkanapomon adták ide, és akár egész nap üldögélhettem fölötte, mielőtt aláírtam.
2/3 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen céghez és milyen munkakörbe mégy.
A lányom munkaszerződésében pl. volt olyan pont, hogy az esetleges pénztár, vagy leltár hiányért teljes egészében felel. Mindez úgy, hogy 5 garnitúra kulcs volt kiadva és szezonban hárman dolgoztak egyszerre és a munkából adódóan nem volt külön pénztáros. Mellesleg leltár sem volt amikor kezdett. Na, abban a formában nem lett aláírva a szerződés.
3/3 anonim válasza:
Legutóbb kb 2 hét munka után láttam a szerződésem, akkor írtam alá, munkaköri leírást pedig a mai napig nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!