Van olyan akinek nem jött be a kulfoldi munkavallalas, ezert inkabb haza jött?
mi volt az ok,amiért haza jöttél?
pl. nem kaptal munkat,vagy nem emberhez melto korulmenyek kozott voltal,honvagy,megbantad -e, hogyan kezdtel uj eletet itthon,koztudottan kevesebb penzert, stb.stb ha lehet reszletesen kifejtve
Húgom Angliába ment ki. Mivel az angol tudása nem a legjobb volt, így takarítani tudott csak. Csinálta 1 éven keresztül. Sosem panaszkodott, ahogy ő mondogatja: Minden munka munka ha megfizetnek érte.
De 1 év után az angol időjárást nem bírta elviselni. Az állandó esőzések miatt, és hogy úgy igazából nem volt napsütés megviselte nemcsak lelkileg de testileg is. Fájtak a kezei, mintha köszvényes lenne. Állandóan fájt a feje a szélsőséges időjárás miatt. Így végül hazajött. Pár napra rá már dolgozott is a szakmájában. Végül is itthon ugyanannyit keres mint Angliában, igaz míg kint 6 órában azt itthon 8,5 órában keresi meg. De a húgom szerint nagyon megérte. Visszajött az életkedve. Nem fáj a feje, köszvényes fájdalmai sincsenek. Szerintem ő az egyetlen nő aki élvezi nyaranta a 40 fok melegeket..:)Nem bánta meg, hogy hazajött..
Nekem bejött.
Ismerősi körben vagy a honvágy miatt mentek haza, de azok pár hónap után újra menekültek vissza, vagy azok, akik a nagy semmivel (nulla nyelvtudás, szakma nélkül) indultak el, aztán látták, hogy nem kapkodnak utánuk, nyomorognak és inkább visszamentek.
Időpont ma 10:11
Nem minden esetben van igazad. Én 8 éve nulla nyelvtudással jöttem ki Angliába. Ma egy munkaközvetítő cég irodájában dolgozom, és a férjemmel szépen éldegélünk.
A nővérem diplomásként, folyékony angol nyelvtudással jött ki. Irodában dolgozott ő is ( egy telefonos cégnél) de mégsem bírta megszokni Angliát. Hiányzott neki a jó idő, az otthoni szokások, család, barátok.. Egyszerűen nem tudott alkalmazkodni. Így hazament. otthon él már, dolgozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!