Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik Bentleyvel és hasonló...

Akik Bentleyvel és hasonló drága,40-50 milliós autóval járkálnak, azok mégis miből élnek? Mit csinálnak, amit mi nem?

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 10:42
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

65%-os válaszoló.

Szóval a rokonod külföldön védelmi pénzek szedéséből gazdagodott meg, és vendéglátó egységeknek mosta tisztára a piszkos pénzét. Igazi mintapolgár.

2014. jún. 25. 12:45
 32/33 anonim válasza:

Először is nem olyan országon keresnek megélhetést, mint pl. Magyarország... hanem ahol jól fizetnek.

Másodszor: jókor voltak jó helyen.

Félreértés ne essék, nem vagyok cigány se magyar, se irigy, se gazdag, hanem tanuló vagyok még és legfőképpen az irigy emberek frusztrálnak. Mert ha valaki gazdag, akkor rögtön a magyar ember azt mondja: "Honnan van? Biztos lopta drogból meg bűnözésből, a jó kva anyját!" Kb. ilyen szinten hangzik el. Elég csak felmenni a netre:

http://www.youtube.com/watch?v=UVaH6fE5yTs

http://www.youtube.com/watch?v=0idbJW33MB0

Szóval eléggé lent van a színvonal a mentalitásnak köszönhetően, mert szerintem sehol a világon nincs "gazdag, akkor kcsög szemlélet".

A külföldi orvosokkal mi a helyzet? Ők pl. nyelvet tanultak, és !!20!! évig koptatták az iskolapadot, valahol megfizetik őket. És ilyen luxusautókkal járnak. Rájuk már nem lehet (sőt nem szabad) azt kenni, hogy bűnözők.

2014. júl. 31. 15:53
 33/33 anonim válasza:

" Szóval eléggé lent van a színvonal a mentalitásnak köszönhetően, mert szerintem sehol a világon nincs "gazdag, akkor kcsög szemlélet". "

^Csak Magyarországon

2014. júl. 31. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!