Aki megjelenik egy nagyon drága luxusautóval, Aston Martin és hasonló filmbe illő autóval, arról miért feltételezik rögtön, hogy a ruha ami rajta van többe kerül mint másnak a kocsija, illetve az óra stb?
talán mert így van
vagy ha épp nem is az a ruha van rajta, megtehetné, hogy másfél-két millió forint értékű ruha legyen rajta
(bár valakinek csak az öltönye kerül annyiba, lehet keveset mondtam)
azért mert megengedheti magának,így sejthető hogy tényleg drága ruhákat hord,persze ez nem biztos,én általában ha látok egy fullos autót meg sem nézem ki vezeti,az autót szoktam nézni.
az egyik igen gazdag magyar ember /nevét meg nem mondom/ pl utánzat órát hord,mikor kérdezték miért akkor azt mondta azért mert mivel mindenki tudja hogy gazdag így senki nem feltételezi hogy az óra nem eredeti.
így 100 ezreket vagy akár milliókat spórolhat rajta.
Mondjuk mert aki 50M forint feletti autóval jár az nyilván azért vett olyan autót, mert szereti a hivalkodást VAGY a kényelmet ill. luxust (esetleg mind a hármat).
Aki viszont ezeket szereti nem fog 1000 ft-os műszálas ingben járni.
Selyemingből meg hawaii mintás cuccból is van millió féle, nem csak az van amit a kínaiban megvehetsz olcsón... csak mert más márka máris csillagászati árat el lehet kérni egy-egy ruháért.
Mellesleg ha annyi pénze van, hogy megengedhet magának egy olyan kocsit, és fenn tudja tartani, akkor valószínű, hogy van annyi pénze is, hogy megvegye a drága holmikat, arról nem beszélve, hogy valszeg az ismeretségi köre is olyan lehet, hogy rosszul is lennének, ha meglátnák filléres holmikban.... " ördögi " kör ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!