Nissan Juke-hoz, mini cooper-hez hasonlo kocsik?
Figyelt kérdés
Latvanyos,szep kocsit keresek.a Nissanrol men hallani annyira jo velemenyeket,a cooper nekem meg tulsagosan draganak tunik.hasznaltan kb Max 10.000 eu-ert.a juke nagyon tetszik kulsore.
24/l
2014. jan. 11. 22:17
1/6 anonim válasza:
jukera minden kifejezés illik csak a szép nem, a mini valóban jól néz ki, inkább mondd azt, hogy női autót keresel, szerintem vegyél egy opel adam-ot vagy egy corsát
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
A Nissan Juke szép?! Te jó ég! Te vagy az első akitől ezt hallom. A Cooper és ez között ég és föld a különbség, ami az esztétikumot illeti.
A Mazda 3-ról sem tudtam, hogy kifejezetten női autó lenne. Pedig majdnem ilyet vettem. De még jó, hogy másra esett végül a választás, különben még búzának néznének. :)
Amúgy én egy 1-es BMW-ben is el tudnálak képzelni. :) Pl egy ilyenben: [link]
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon is tetszik a juke.izles kerdese.a felsoroltakbol csak a BMW 1 tetszik.
Viszont igazabol az suv autok tetszenek.
2014. jan. 12. 14:30
5/6 A kérdező kommentje:
Nissan micra szerintem fortelmes kinezetre,viszont nagyin kenyelmes nekem.de nem kellene.
2014. jan. 12. 14:31
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!