Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik Bentleyvel és hasonló...

Akik Bentleyvel és hasonló drága,40-50 milliós autóval járkálnak, azok mégis miből élnek? Mit csinálnak, amit mi nem?

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 10:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Rólad nem tudom, hogy mit csinálnak amit TE nem...

Részemről én nem foglalkozok droggal, pinafuttatással, fegyverrel és még adót sem csalok.

2014. febr. 15. 20:53
 22/33 egy újabb válaszoló ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Ez hogy is jött ide?:)

Nem láttam még hozzászólásod ennél a kérdésnél.

2014. febr. 15. 20:56
 23/33 A kérdező kommentje:
Nem értem ezeket a hülyeségeket..
2014. febr. 15. 23:29
 24/33 anonim ***** válasza:

Lehetetlen eloszlatni a tevhitet a barnabb tetovalt uzletvezetokrol Mint mondottam nem en vagyok hanem kozeli kapcsolatban vagyok vele ( rokoni viszony ) kb. Fel eve voltak vizsgalodasok nala es a cegnel hiradoban is benne volt valami irigy keresztbeakart tenni akkor a nyomravezetonek 500K huf volt felajanlva hogy kicsoda, azota is megy abvalalkozas torvenyeket feszegetve de nem atlepve es tisztesegesen uzemel a media felhajtas utan isnfel evvel.

Privatba meg cegnevet is adok es barmely autorol rendszamot keppel :)

2014. febr. 16. 13:46
 25/33 anonim ***** válasza:
Az, hogy a töketlen és korrupt - ráadásul nemzetközi szinten erőtlen - magyar igazságszolgáltatás nem talált a bűnöző cigányokon fogást messze nem jelenti, hogy nem bűnöző cigányok. Csupán azt, hogy ügyes az ügyvédjük és a könyvelőjük, illetve a megfelelő emberek vannak megkenve vastagon.
2014. febr. 16. 14:18
 26/33 anonim ***** válasza:
19%
Amúgy most idecsődítetted az összes "őrző védő" cigány haverodat pontozni, vagy ki az aki ilyen retardált módon pontozgat le mindent?
2014. febr. 16. 14:19
 27/33 anonim ***** válasza:

A Lumma most volt nálam , nekem jobban kéne mint a Bentley, és csak fele ára...

[link]

2014. febr. 16. 14:26
 28/33 anonim ***** válasza:

Magyarországon is vannak tevékenykedések de, inkább olyannal akikkel évek óta kapcsolatban állunk, persze emellett megy a marketing is mind óriásplakát stb. formájában.

Magyarországon inkább az elektronikus vagyonvédelem rendszer tervezés,telepítés, üzemeltetés,távfelügyelet megy, több 20 - 30 folyamatos autónk van kihelyezve..

Illetve, Magyarországi nagyobb projekt, a Miskolci " Zsarnai " piac védelme / helypénz beszedése.

Nem egyszer volt a cég után vizsgálódás, kb. 6 hónapja médiában is szerepeltünk persze azóta is ugyan úgy megy minden lehet törvényesen is játszani.

2014. febr. 16. 14:31
 29/33 anonim ***** válasza:

Általában egy úgy szokott mükődni,hogy barátságokat kötnek,régi gyerek kori barátságokat kötnek ezek az emberek,amiket sok-sok éven át ápolnak.Aztán az 1ik mikor bekerül egy jó helyre, akkor segít a barátjának.És így lehet kapcsolatokon keresztül meggazdagodni ha 1-2 vagy akár több ember segíti egymást kiegészítve ,úgy,hogy közel engedi a másikat is a tűzhőz.

Ui. Aki az X6-s Bmw ről feltette a képet váltanák privátba pár szót ! Érdekellne hogy mivel lehet ennyi pénzt összekaszálni !

2014. febr. 17. 02:19
 30/33 anonim ***** válasza:

Kedves 65%-os, aki a képeket rakta fel az autókról!

A rokonodat nem zavarja, hogy róla és az autóiról képeket raksz fel az internetre?

2014. márc. 22. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!