Akik Bentleyvel és hasonló drága,40-50 milliós autóval járkálnak, azok mégis miből élnek? Mit csinálnak, amit mi nem?
Rólad nem tudom, hogy mit csinálnak amit TE nem...
Részemről én nem foglalkozok droggal, pinafuttatással, fegyverrel és még adót sem csalok.
Utolsó válaszoló!
Ez hogy is jött ide?:)
Nem láttam még hozzászólásod ennél a kérdésnél.
Lehetetlen eloszlatni a tevhitet a barnabb tetovalt uzletvezetokrol Mint mondottam nem en vagyok hanem kozeli kapcsolatban vagyok vele ( rokoni viszony ) kb. Fel eve voltak vizsgalodasok nala es a cegnel hiradoban is benne volt valami irigy keresztbeakart tenni akkor a nyomravezetonek 500K huf volt felajanlva hogy kicsoda, azota is megy abvalalkozas torvenyeket feszegetve de nem atlepve es tisztesegesen uzemel a media felhajtas utan isnfel evvel.
Privatba meg cegnevet is adok es barmely autorol rendszamot keppel :)
Magyarországon is vannak tevékenykedések de, inkább olyannal akikkel évek óta kapcsolatban állunk, persze emellett megy a marketing is mind óriásplakát stb. formájában.
Magyarországon inkább az elektronikus vagyonvédelem rendszer tervezés,telepítés, üzemeltetés,távfelügyelet megy, több 20 - 30 folyamatos autónk van kihelyezve..
Illetve, Magyarországi nagyobb projekt, a Miskolci " Zsarnai " piac védelme / helypénz beszedése.
Nem egyszer volt a cég után vizsgálódás, kb. 6 hónapja médiában is szerepeltünk persze azóta is ugyan úgy megy minden lehet törvényesen is játszani.
Általában egy úgy szokott mükődni,hogy barátságokat kötnek,régi gyerek kori barátságokat kötnek ezek az emberek,amiket sok-sok éven át ápolnak.Aztán az 1ik mikor bekerül egy jó helyre, akkor segít a barátjának.És így lehet kapcsolatokon keresztül meggazdagodni ha 1-2 vagy akár több ember segíti egymást kiegészítve ,úgy,hogy közel engedi a másikat is a tűzhőz.
Ui. Aki az X6-s Bmw ről feltette a képet váltanák privátba pár szót ! Érdekellne hogy mivel lehet ennyi pénzt összekaszálni !
Kedves 65%-os, aki a képeket rakta fel az autókról!
A rokonodat nem zavarja, hogy róla és az autóiról képeket raksz fel az internetre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!