Hogy érjem el a fönököt?
Probaidön vagyok itt, kaptam feladatot, amit meg tudok csinálni, de olyan szinten akadtam el, hogy a fönök véleménye nélkül nem tudom folytatni.
Meg amugy is a fönök mondta, hogy ha elakadás van, akkor őt keressem. Én szépen haladtam eddig, informálodtam a többiektöl, de nem vannak kritikus kérdések, amiben csak a felettesem dönthet.
Aztán egyszerüen nem szakit rám időt (kb 10 perc kéne)
Igy meg csak toporgok egy helybe a feladattal.
Nem merek odapofátlankodni, mert egyböl azt mondja, hogy most nem jó, majd máskor. Ez megy már másfél hete egy olyan feladatnál, amire 6 hetet kaptam.
Van egy kisebb fönök is, azzal már tudtam beszélni, de természetesen azt mondta, hogy ezt meg kell beszélni a fönökkel is.
ma azt mondta, hogy majd a kisfönök fog szólni, hogy mikor ülünk össze, mert 3an szeretne beszélni!
Én meg modntam neki, hogy a kisfönökkel már beszéltem és csak 1-2 konkrét kérdésem van, szal elég a 4szem közt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!