Költözés munkahely miatt? (bővebben lent! )
Igyekszem röviden leírni. Megpályáztam egy állást, az ország másik végében. Ehhez természetesen el kell utazni és részt venni az interjún. Oda vissza 810 km... a munkaügyi központ téríti a jegyet így ezzel nincs gond.
A fő probléma jelenleg az, hogyha esetleg összejönne a lehetőség akkor igénybe venném az albérlet támogatást hogy tervezhetőek és könnyebbek legyenek a kiadásaim.
A munkaügyi központban azt mondta az egyik ügyintéző, hogy sajnos most nincs pénz erre a támogatásra.
A programban való részvétel alapfeltétele egy munkaszerződés..így lehet pályázni. Viszont az elbírálás egyedi, kvázi lehet még akkor sem kapnám meg ha rendelkeznék egy állásajánlattal.
A céghez akkor pályáztam amikor még ezeket nem tudtam...így viszont már pár napja folyamatosan ezen jár az eszem hogy belevágjak-e vagy sem..?!
Csak ezzel az albérlet támogatási programmal tudnék költözni a munka miatt, saját erőből sajnos nem.
Viszont ha sikerül az interjú, de nincs pénz erre a programra akkor magamat égettem le, keltem éjszaka és utaztam át az országot feleslegesen.
Nektek mi a véleményetek?
02-15 01:39
Legolcsóbb lakhatás kilőve, mindent számlával kell igazolni.
Kérdésben benne van, hogy milyen program keretében terveztem a munkavállalást..abból következik hogy 15-20 ezer forintos olcsó albérletek nem játszanak.
Milyen jó lenne ha el is olvasnád a kérdésem:)
De kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!