Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit válaszolnátok arra a...

Ti mit válaszolnátok arra a kérdésre, hogy mi az a tett, amire a legbüszkébbek vagytok?

Figyelt kérdés

McDonald's-ba szeretnék jelentkezni, és van egy olyen kérdés, hogy: "What is your proudest accomplishment to date?" Tehát melyik tettedre vagy a legbüszkébb. Nyilván mindenkinek más, de mégis, mire kell itt gondolni, mi számít "frappáns" válasznak?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2014. jan. 25. 18:57
 1/8 sándorjános válasza:
100%

Ha nagyon le akarod őket nyűgözni, akkor írj valami olyat, hogy pénzárgép számoló, vagy csomagoló versenyen első helyezett lettél általános iskolában :D

Különben én egyszer egy depressziós embert lebeszéltem az öngyilkosságról, négy nap múlva beszéltem vele és azt mondta, hogy a dolgok jóra fordultak és, hogy köszöni nekem a pozitív gondolatokat.

2014. jan. 25. 19:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez tényleg szép dolog. :) Én semmi kiemelkedőt nem tettem, mármint semmi olyat, amit ide alkalmasnak találnék. Azt meg nem akarom beírni, hogy harmadik osztályból ötödikbe mentem, mert még azt hiszik, zseni vagyok, pedig csak önszorgalomból előre tanultam, és anyuék letetették velem az osztályozót, mondván, ha már ennyit dolgozok, legyen haszna is. Szóval hazudnom kell, de akkor már valami frappánsat szeretnék. :D (Tudom, nem szép dolog, de ha munkát szeretne az ember, akkor néha rákényszerül a füllentésre.)
2014. jan. 25. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja, meg segítettem a falunkban az időseknek olyan dolgokban, amiket egyedül nem tudtak volna megcsinálni. Hólapátolás, bevásárlás stb. Ezt be lehet írni? :D
2014. jan. 25. 19:43
 4/8 sándorjános válasza:
75%
Simán.
2014. jan. 25. 19:58
 5/8 anonim válasza:
Még sosem köpted le a főnököd
2014. jan. 26. 02:14
 6/8 anonim válasza:

Reigisztrálj és kezdj el önkénteslént dolgozni,amikor időd van és ezt oszd meg időnként a facéden....

pl. ökumenikus segélyszervezetnél....

2014. jan. 26. 20:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem értem, ez rajtam hogy segítene most...
2014. jan. 28. 14:01
 8/8 anonim válasza:
Próbáld ki és megtudod ;)megtapasztalod ;)
2014. jan. 30. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!