30 évesen még el lehet kezdeni karriert építeni, úgy hogy legyen is esély a sikerekre? Van aki így tett és sikerült?
Azért kérdezem, mert pont akkor estem végre teherbe, amikro a munkahelyemen 3 év után beindult a szekér, új főnököt kaptam,aki végre tudta értékelni a fáradhatatlanságomat,elhivatottságomat,szorgalmamat és lelkesedésemet.De aztán én eljöttem szülni.Terveim szerint 30 leszek mire visszamegyek dolgozni, mert jövőre újra szeretnék teherbe esni, és aztán visszamenni ha a kisebbik gyerek is elmúlik 3 éves.Én ekkor 30-31 leszek.
Körülöttem korábban olyanok voltak, akik fiatal koruktól kezdve kb pont 30-32 éves korukra értek karrierjük/lehetőségeik csúcsára, és ebből a pozícióból mentek el szülni. Így azért visszatérni is más...
Kinek milyen tapasztalatai vannak?Vagy ki mit lát(ott) maga körül?
Ne aggódj a meló miatt a gyerek fontosabb!!
Melód még lehet ezer de gyereked nem biztos !!
A főnök meg hidd el nekem pusztán azért értékeli a régi dolgozókat ez esetben téged mert annyira a munkád számít.. Hanem azért mert ő ott az ujjonc!!!
Szerinted neki nem fontos a munkája és az hogy kijöjjön a kolegákkal, hogy megvesse a lábát?
A Ti eredményeitek után kapja ő a fizetését, ha ti hibáztok ő tartja értetek a nyakát!!
Gondolkozz egy "főnök" fejével és ne ess hasra ha kapsz egy kis elismerést, elvileg ez eddig is járt volna!!!!
A főnököknek is van főnöke és azoknak is van főnöke , de az igazi nagy főnök a vállalat közelébe se megy hanem odaküldi az egyik fullajtárját a sok közül!!
Ne áltasd magad a munkahelyedet illetően mert az esetek 97% ban miután visszamennek szülésről az anyukák kirugják őket a következő hónapban vmi mondvacsinált indokkal..
De nem mondok több realista dolgot,
Neked is jár a boldog babavárás!
Hallottatok már olyan emberről aki a főállásában eltöltött munkával meggazdagodott?
Legyél nyitott és meglátod megtalálod a saját utadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!