Mennyire nehéz Norvégiában/Svédországban munkát találni? Ha esetleg van olyan aki kint dolgozik, ti hogyan futottatok neki, h sikerült kinnt munkát találni?
Hello én nem dolgoztam kit csak önkéntes voltam, akikkel beszéltem indulásnak kell jó kis summa Norvégiába, mert a papírmunka nem a leggyorsabb amíg megkapod az adókártyád stb. Mellé beszélni nem akarok én itt tanulok norvégul [link] - online ki se kell otthonról mozdulni.
üdv
Az első szépen leírta. 3-4 hónapig szükséges tőkével érdemes elindulni. Kaja-lakhatás minden egyéb.
80%-ban biztos vagyok benne, hogy kint nem a végzettségednek megfelelő munkát kapnál.
Kedves Kérdező!
A 4. válaszoló szerintem arra gondolt, hogy egyre jobban telítődik a munkaerőpiac ezekben az országokban, nincs akkora igény a külföldi munkavállalók iránt, leszámítva néhány szakmát (ápolók, orvosok, olajiparban foglalkoztatottak számára van mindig kereslet). De sokszor még a norvégoknak sem megy olyan könnyen a munkakeresés (na persze munkát lehetne mindig találni, de nem a képzettségüknek megfelelőt).
Ha Svédországban élt a nagypapád, és arról az országról vannak információid, akkor én ott próbálkoznék a helyedben.
Egyébként pontosan milyen jellegű gyári munkára gondoltál?
Nem olvastam el az elözö válaszokat.
Svédország nagyon jó, kár, hogy nem jöttél ki a nagypapádhoz, amikor élt! Most hatalmas elönyöd lenne.
Nincs valami hozzátartozó, vagy nagypapa felesége, vagy nagypapa akárkije, aki a szárnyai alá venne? Mert itt nagyon jól jön a segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!