Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mért kezd elterjedni manapság...

Mért kezd elterjedni manapság a motivációs levél és hogy fényképet kérnek az önéletrajz mellé?

Figyelt kérdés
mintha nem lenne elég nehéz összedobni egy ép önéletrajzot. fénykép minek? pofára osztályoznak?nyilván az dönti el hogy milyen munkát végez vki...motivációs levél:azt sem tudom mi az.neve alapján gondolom.most ebbe mekkorát kell hazudni?mért dolgozok?mért akarok dolgozni? mert nem adnak ingyen pénzt.ha adnának eszembe se jutna dolgozni. nyilván ezzel mindenki így van.érdekelne mi ezzel a munkaadók célja.
2014. jan. 16. 14:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Valaki személyes üzenetet írt nekem, aki - amellett, hogy egy tapló - még eszméletlen buta is. :P

"egyetlen hiba hogy mondat eleje nem lett nagybetű.és a valamit vminek rövidítettem ami nem hiba.te szánalmas f...,nyomorék kis tetű.... anyád"

2014. jan. 17. 19:20
 22/25 anonim ***** válasza:
mért --> miért
2014. jan. 17. 19:25
 23/25 anonim ***** válasza:

"meséld már el nekem mit nem tudtam leírni te értelmileg visszamaradt?"

Na jó, amellett, hogy egy darab vesszőt sem használsz, nem írsz nagybetűket a mondat elején, és szóközöket sem megfelelően teszel...

Csak egy pár példa (messze nem az összes hibád):

„mért” – miért

„nagycégek” – nagy cégek

„eggyütt” – együtt

„idegennyelveket” – idegen nyelveket

„muszály” – muszáj

2014. jan. 17. 19:26
 24/25 A kérdező kommentje:

1 pl a mért változat a miért helyett már annyira beleolvadt a magyar nyelvbe a szleng és rövidítések miatt hogy az emberek nagyrésze nem tudja hacsak nem szótárból nézi éppen

2 5 darab hiba ennyi szövegben üti azt a hozzászólást miszerint semmit nem tudok leírni helyesen

3 az eggyütt-együtt szó megint egy olyan dolog hogy hosszan ejted.röviden írod?a magyar nyelvalkotók agymenése

ha hiszed ha nem 4es voltam nyelvtanból középsuliban

4 szép hogy próbálsz lejáratni de én nem írtam neked semmit.össze is photoshop-olhatod ha nagyon ráérsz de akkor sem én voltam viszont a tartalma tetszik

5 még direkt helyesírás ellenőrzőt is használtam és a mért szót nem húzta alá.innentől honnan tudjam? lehet hogy a mérésre gondolt ami meg szintén a magyar nyelv ostobasága hogy egyetlen szónak akár 3 jelentése is van.pl levél,követ stb

2014. jan. 17. 22:12
 25/25 anonim válasza:
52%
gyakorlatilag a motivációs levél egy fajta meggyőző levél hogy te leszel a legjobb rabszolga :D istenem hova fajul ez a világ és mennyire oké ez az embereknek ki az aki dolgozni szeretne az hülye ha minden ingyen lenne senki nem dolgozna pont most néztem egy dokumentum filmet hogy keletkezik a pénz adóságból ha nem lenne pénz nem lenne adósság mivel van pénz igy midnig minuszban lesznek emberek
2017. dec. 12. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!