Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van annyi IT-s állás...

Miért van annyi IT-s állás hirdetés?

Figyelt kérdés
Ilyen sok ember kell, vagy ennyire jönnek mennek onnan a dolgozók? Ha igen miért?
2014. jan. 16. 10:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egy hete olvastam egy cikket, amiben uniós döntéshozók jelentették ki, hogy százezres(!) hiány van IT és gépész munkavállalókból...

S még csak gyerekcipőben járunk a robotgyártás területén...

2014. jan. 16. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Így van utolsó,jól látod ezt.

Én ezért akarok proginf Bsc után mechatronikai mérnök Msc-re menni,mert igazából az még jobb lesz mint a sima fejlesztő,aki embedded systemekkel akar foglalkozni annak nagyon jó élete lesz,persze ha érdekli,engem nagyon is érdekel.

Egyre kevesebb lesz az ember mert nagyon nagy hiány vagy hálistennek,senki se legyen IT-s :)

2014. jan. 16. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Azt azért elég necces kijelenteni, hogy mi leszünk a "világ urai". Egy sima IT-s sosem lesz a "világ ura", még ha banki rendszereket baszogtat is jó pénzért.:) Az meg hogy az info divat szak lett, egy dolog. Ez nem hoz magával feltétlen minőséget is, sőt. Aki jó szakember az gond nélkül fog találni magának munkát a jövőben is, aki meg nem, az gondban van most is. Normális cégek, normális fizuval nem vesznek fel akárkit aki becsönget az utcáról, akármekkora hiány van.
2014. jan. 16. 23:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen tudom utolsó ez egy sarkított példa volt csak :)

De igazad van egy sima mezei IT-st nem ezért kell képeznie magát delikvensnek akár napi 3-4 órában,ha jó melókat akar,egy középszerű szinthez nem de az olyan is marad na nekik tényleg nem lesz semmilyen melójuk.

2014. jan. 17. 01:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Jó, oké. Lehet mit kezdeni egy ITsnak. A kérdéshez visszatérve új posztok nyílnak meg, vagy jönnek mennek a dolgozók?
2014. jan. 17. 08:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Bőven nyílnak új posztok, az iparág meg gyerekcipőben jár, nem most van a trend,hanem meg most fut fel.
2014. jan. 17. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Az IT ipar pörög, és pörögni fog 1-2-3 év múlva is.

Ebben a szektorban lehet a legjobban keresni, rendszeresen benne van a Top3-ban.

Egy - két hozzászólót szerintem az a tény zavar hogy az IT szektorban nagyon sokan annyit keresnek 1 hónapban mint egy átlag dolgozó fél év, vagy 1 teljes év alatt.

2014. jan. 18. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!