Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van annyi IT-s állás...

Miért van annyi IT-s állás hirdetés?

Figyelt kérdés
Ilyen sok ember kell, vagy ennyire jönnek mennek onnan a dolgozók? Ha igen miért?
2014. jan. 16. 10:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mert most ebben a szektorban pörög a bisznisz. Pár év és le fog csengeni ez is és akkor ismét marha sokan találják magukat az utcán.
2014. jan. 16. 10:28
 2/17 anonim ***** válasza:
Azért mert erre van most kereslet, ez az újdonság.
2014. jan. 16. 12:00
 3/17 anonim ***** válasza:

IT újdonság, le fog csengeni? Kicsit el vagytok tévedve.

Az IT a 20. század közepén volt talán újdonság. Azóta egy dinamikusan fejlődő és folyamatosan változó ágazat. Mivel a technológiai fejlődés folyamatos, ezért ez nem egy olyan terület, ami pár év alatt haszontalanná válik. A folyamatos továbbképzés, tanulás pedig a velejárója.

2014. jan. 16. 13:20
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

#1 ez iszonyat kamu amit írsz,legalább lenne fogalmad róla,szerintem azt se tudod mi az IT,tudod informatikus az egy halmaz,aminek sok sok hatványhalmaza van:fejlesztő,tesztelős,SAP-s,rendszergizda,auditor,....stb.

Folytassam esetleg?

Sose fogjuk magunkat az utcán találni.Mert mindig TANULNI kell és fejlődni meg menni menni csinálni,ennyi az egész.Sose leszünk utcán most egyik szintén IT-s haverom elmegy egyik cégtől mert csak 400 nettót kap ezért vált most 600nettóért,aha tényleg utcán lesz nemsokára amúgy,huha,másik IT-s haver azt mondja nézd itt a lábam 350 alatt nem mozdítom át egyiket a másikon.

IT-s 26f

2014. jan. 16. 13:27
 5/17 anonim ***** válasza:

Ó a 13:27esnek sok beképzelt barátja lehet...

Minden lufi kipukkan 1x.

Most majdnem minden ember IT re megy, mert jaj, jelenleg ez húzó ágazat és 600e a pályakezdő fizetés benne. De mi lesz 10 év múlva? Annyi IT-s szakember lesz, amire már nem lesz kereslet. Kb mint az ügyvédekre, 20 éve sztárszakma volt, mostanra mi lett?

Te nem leszel munka nélkül sose, mert jó időben voltál jó helyen, de aki 10 év múlva ebbe vág bele, az bizony otthon fog csücsülni a hátsó felén, és lógathatja az orrát.

2014. jan. 16. 13:41
 6/17 anonim ***** válasza:

Hmmm,de miért csücsülne otthon,az IT megállás nélkül fejlődik,új ágazatok lesznek,pl:mechtronikai métnökség az is IT részben az lesz ami átveszi majd a helyét például,szerintem azért lehetetlen,hogy telített legyen mert az IT-nak rengeteg területe van,ügyvédnek nem ott korlátozott.

És nem mennek sokan IT-ra tévedés,már volt EU-ban válság értekezlet hogyan lehetne sok IT-s ember kinevelni és szerezni mert nincsen ember egyáltalán,ezt első kézből tudom.Mondták ha most mindenki végezne az egyetemen és időben akkor 15 évre előre se lenne elég ember.

Továbbképzés kell az tuti,mert akkor tényleg csücsülhet a langyos vízbe az ember,állandóan tanulni tanulni és megint csak ez igaz,kemény dió,de nem adják ingyen azt a jó fizut.

2014. jan. 16. 13:49
 7/17 anonim ***** válasza:
sztem IT sose fog lecsengeni, egyre több dolog elektronikusan, interneten/szgépen keresztül működik, így mindig lesz rá kereslet
2014. jan. 16. 14:25
 8/17 anonim ***** válasza:

Én mindig azt mondom persze ez sarkított,hogy mi vagyunk leszünk a ,,világ urai",mire alapozom ezt?

Minden gépen megy,azt szoktam mondani egy kábelt csak kihúzok és ennyi minden bankszámla infónak cső abban a percben vagy akár egy országot el lehet tűntetni a föld színéről egy laza mozdulattal vagy egy paranccsal.

Hangsúlyozom ez egy sarkított példa,ma már minden gép.

Ha nem lenne informatika robot se lenne.

2014. jan. 16. 14:35
 9/17 anonim ***** válasza:
utolsó : jellemző mentalitás. it az isten nélküle élet se lenne.elárulom : lenne. parasztok nélkül nem lenne életetek. nem lenne mit zabálni a kövér hasatoknak ami hízik a 600 netótól.
2014. jan. 16. 15:32
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem értelek utolsó,senkit nem akartam bántani.

És ne általánosíts mert nem vagyok kövér,sportolok keményen,heti 4 edzésem van valamikor este 10 vagy 11 kor és nem zabálok minden vackot egészségesen élek,attól még,hogy ez a szakmám szerintem sokan példát vehetnének(nem beképzeltség) pörgésből és aktivitásból.És nem viselek kockás inget,igényes ember vagyok.

Nem mondtam,hogy IT az isten de tény nélküle nem lenne már élet,mosogéped is számítógép(beágyazott rendszer),a kocsid is,a fűtési rendszer is,sőt még a nőknek a vibrátor is :)

Nem vetem el a parasztokat nekem is vannak ismerőseim akik agrárosok.

2014. jan. 16. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!