Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valaki elveszíti a munkáját...

Ha valaki elveszíti a munkáját akkor milyen technikák vannak hogy ne süllyedjen bele a helyzetbe?

Figyelt kérdés
Nyilván munkakeresés a legjobb megoldás.De addig amíg nem talál valaki,addig hogyan lehet a megtépázott önbizalmat növelni?
2014. jan. 13. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor költözés után munkát kerestem, és 3 hónapig otthon voltam, először kiélveztem a szabadságomat. Ez kb 3 hétig tartott. Utána új elfoglaltságot kerestem, olyat amit otthon is tudok csinálni, és hasznos produktuma van. Elég kreatív ember vagyok, így azokat a technikákat próbáltam ki /képkészítés, hűtőmágnes, gipszöntés stb/amikre addig nem volt időm.

Így gyorsabban mentek a napok. A harmadik hónapban elkezdtem kijárni a vásárba, hogy valami haszna is legyen, de két alkalommal voltam csak, mert addigra elhelyezkedtem.

A lényeg az, hogy egy ember nem csak akkor lehet hasznos, ha van munkája. Te attól, hogy átmenetileg állás nélkül maradtál, nem lettél kevesebb. Próbálj Te is kitalálni magadnak valamit, ami cselekvésre késztet, így nem lesz akkora teher az otthonlét. Lehet, hogy még valami jó is kisül belőle.

2014. jan. 13. 16:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Keress munkát, tanulj, keress hobbit magadnak...
2014. jan. 14. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!