Ilyen "adottságokkal" mik a kilátásaim?
OKJ végzettség. Nyelvvizsga/tudás nincs, nyelvérzék nulla.
Egyetlen dolog, ami érdekel, az az elektronika, azon belül is a mikrovezérlők. Szóval ezzel foglalkozom is a szabadidőmben. Nyomtatott-áramkört tervezni tudok mindenhez, amire eddig szükségem volt (négy rétegű volt a "legdurvább" eddig -aki ért hozzá tudja, miről beszélek), ha adott méretre, alakra kell elkészítenem azzal sincs bajom.
Jó pár eszközt készítettem már megrendelésre, volt közötte "klónozott" (láttam a gyárit működni, az alapján fejlesztettem le a sajátot) illetve olyan is, hogy elmondták, nagyjából mit tudjon és úgy készítettem. De ha a kész cuccot be kell dobozolni, az sem riaszt vissza, pontosan tudok fúrni, reszelni.
PC-t programozni sajnos nem tudok, csak mikrokontrollert, azon belül is csak PIC-et. Viszont a 32 biteset is sikerült feléleszteni, bár azóta nem csináltam vele sokmindent.
A motorszerelés távol áll tőlem, de ha a fűnyíró és egyéb kerti gépek (vagy öregapám régi Trabantja) nem indulnak, megállnak azért nem kell a szomszédba rohannom :)
Azért kérdezem, mert ugyan villamosmérnöknek tanulok, de meghúztak két vizsgán is. És eléggé be vagyok sz*rva, hogy ha nem sikerül lediplomáznom, mehetek valahova betanított munkásnak három műszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!