Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szórólapozás, de mi a buktató?

Szórólapozás, de mi a buktató?

Figyelt kérdés

A helyzetem a következő, kaptam szórólapozásra lehetőséget jó fizetéssel 50 szórólapra kapok 1700Ft-ot a helyet én választom ki és postaládába kell szórni. Azt már megtanultam hogy ilyen csak a mesékben vannak mert konkrétan akkor 2 panellal keresek majdnem 3500Ft-ot? Ennyi erőből mindenki szórólapozna.

Mi a véleményetek?

2009. nov. 30. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha VALÓBAN kifizetik az összeget, akkor egy rettentő jó ár, pont egy hete beszéltem egy ismerőssel, neki diákok 1Ft/lap dolgoznak, bár ők inkább utcákon osztogatják, de akkor is láthatod micsoda különbség van a két fizetés közt.
2009. nov. 30. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond nem kell valamennyi regisztrációs dijat fizetned? Mert akkor biztos kamu. Vagy nem akarják kiszedni belőled az adataidat? A papirmunkát csak személyesen intézd. Postafiókkal, internettel ne foglalkozz. Kiadod az adataidat és felhasználják nem tisztességes célra.
2009. nov. 30. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Hy. Én voltam már ilyenen,nem láttam benne semmi buktatót,annyit mondtak,hogy azért ekkora a fizu,mert a bank a diákoknak közvetlenül adja a melót,és nem a diákszövetkezeteknek,cégeknek stb,+ hogy ez mekkora reklám stb. de végül is kifizettek,a melo jóó volt. Amugy melyik városban lenne ez?
2009. nov. 30. 21:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem kell fizetnem semmi regisztrációt, mondták h vigyem el a papírjaimat, személyi,lakcím kártya stb stb...

Amúgy Budapesten.

2009. dec. 1. 08:20
 5/7 anonim válasza:
82%
Egy ilyennel én is találkoztam egyszer. De nekünk volt egy megbeszélés is, mielőtt rábólintottunk volna a dologra. Ott azt mondták, hogy még többet pénzt kapunk a szórólapozásért, de cserébe be kell lépnünk a bank magánnyugdíjpénztárába. Persze mindezt burkoltan fogalmazták. Végighallgattam, aztán felálltam és kisétáltam. :-)
2009. dec. 3. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Mit mondjak: így is lehet magánnyugdíjpénztártagokat toborozni.
2009. dec. 4. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha bármit rád akarna sózni, pl. biztosítást, pénztári f*szságot, akkor biztos lehetsz benne, hogy rosszul jársz vele. Egy hét után azt mondják, hogy bocs, elfogyott a meló, de a biztosítást még évekig fizetned kell. Erre nagyon figyelj.
2009. dec. 24. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!