Bolti eladónak miért nem vesznek fel?
Figyelt kérdés
Nincs bolti eladói végzettségem, de simán be tudnék tanulni, pénztárgépet kezeltem már, számlát is ki tudok állítani. Miért kell a végzettség? Érettségim van és a diploma folyamatban, de néha már legszívesebben letagadnám, csak hogy kapjak munkát..2014. jan. 6. 10:46
1/5 anonim válasza:
Mert ha a NAV ellenőriz akkor csúnyán megbüntethetik a boltot ha olyan munkakörben olyan munkavállalót foglalkoztat akinek nincsen végzettsége.
2/5 anonim válasza:
Nagyon sok helyen nem kérnek, csak gyakorlatot. Idáig nem ilyen helyeken próbálkoztál valószínűleg.
3/5 anonim válasza:
Első, el se tudod képzelni, mennyien dolgoznak eladóként végzettség nélkül... és a NAV-ot nem érdekli, a te dolgod, kire bízod az üzletedet.
4/5 anonim válasza:
#1: ezt a marhasagot honnan szedted, hogy feltetlenul eladoi vegzettseg kell hozza? hany olyan uzlet van, ahol az elso felvetelin elbukott lanyok/fiuk dolgoznak, hogy legyen valami penzuk a kovetkezo felveteliig?
a kerdezonek: azert nem vesznek fel, mert nincs allas valoszinuleg, vagy azert, mert talaltak gyakorlottabbat. pont azert, mert ehhez az allashoz nem kell semmilyen papir, csak a gyakorlat szamit (meg hogy mennyit kersz). kitartas, probalkozz sok helyen, az egyik sikerulni fog.
5/5 anonim válasza:
na nehogy már egy pénztárosnak, bolti eladónak végzettség kelljen, mert rogton hanyatvágom magam.Egy ilyen munkát bárki meg tud csinálni. Nem lenézni akarom aki ezt csinálja, én is csináltam tinézsderként. De pont ezért kell ilyen munka is legyen, mert kezdok is tudják csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!