Destruktor kérdése:
Tőzsdézni szeretnék! Hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok.Egy 5 éves két tannyelvű gimnázium 1osztályába járok.Tőzsdézni szeretnék a jövőben.Hogyan fektessem le az alapokat?Hogyan folytassam majd tanulmányaim?Szépen kérem írjatok értelmes tanácsokat,mindet megfogadom!Előre is köszönöm!2014. jan. 6. 01:29
1/7 anonim válasza:
Tőzsde = Lutri. Csak a gazdag befolyásos emberek nyernek rajta. Kis ember nem tud. Gazdasági iskolákban kell tanulnod, de esélyed sincsen
2/7 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a közgázra kell menned és megtanulnod angolul. Aztán hosszú évek mennek majd el tapasztalat szerzésre, mármint ha azt akarod, hogy ne ess rögtön pofára. Ha gondolod írj, némi tapasztalatom van a témában.
3/7 anonim válasza:
én középsuli után mentem közgázra. a 2. évben egy devizatőzsde tanfolyamot kezdtem el,akkor kezdtem el vele ismerkedni. más mint a tőzsde, de kezdetnek megfelel. diploma után elkezdtem brókerkedni,és már 5 éve ez a hivatásom
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!A második válasz adónak írom,hogy fölvehetnénk a kapcsolatot mert lenne jó pár kérdésem a témával kapcsolatban.
2014. jan. 6. 21:44
5/7 Franky Gee válasza:
Az angol mindenképpen alap, de a gazdasági iskolához semmi köze (amennyiben saját pénzzel játszol). Ha más pénzével játszanál akkor valóban gazdasági fősuli kell, de ott a legjobbak közé kellene kerülnöd és nagyon odafigyelni a KAPCSOLAT építésre (nem, nem a jegyekre, azt mindenki leszarja). Jó pár weboldal kínál ingyenes tőzsdeszámlát, itt ki is tudod próbálni magad. Google és keress: tőzsde, stock market) Sok sikert ;)
6/7 A kérdező kommentje:
Nem értem.Sokan javasolták,hogy kapcsolatokatkell majd kialakítanom.Mit értetesz ez alatt?Hogyan csináljam?
2014. jan. 21. 21:38
7/7 anonim válasza:
Ha szeretnél tanulni irj rám privátban, egy világvezető globális brókercégnél dolgozom, szivesen segitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!