Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora kereslet van itthon...

Mekkora kereslet van itthon egy webtervezőre?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy a környezetetekben van-e valaki, akinek weboldalt kellene készíteni, illetve van-e, aki ezt csinálja, ő hogy keres vele?
2009. nov. 28. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:

webfejlesztő, ez a neve.

igen van kereslet rá, ha nem vagy tutyimutyi, akkor ebben a szakmában találni melót mindíg.

Én egy cégnél vagyok fejlesztő (nem webfejlesztő cég, utazási iroda), én ott 190k -t keresek nettóban. De érzem, hogy többet megérne már a melóm. (1 éve vagyok ott)

Ebben a szakmában nem a papír az ami számít, hanem a tudásod. Ha van elég gyakorlatod tapasztalatod, akkor találni fogsz melót mindig.

2009. nov. 29. 00:21
 2/6 anonim válasza:
Kereslet van rá, viszont már szinte mindenki tud weboldalt csinálni. Az alapokat már az iskolában számtech órán tanítják. A baj, hogy már minden jött-ment weboldalt akar csinálni. Ezzel a képzett szakemberek munkáját veszik el. Én két évig tanultam a weboldallal kapcsolatos dolgokat, de mivel "Pistike a szomszédból" megcsinálja a szar weboldalt 5000-ért én hiába csinálnám meg a "profi" oldalt 100000-ért. Van akinek a gyenge sz*r is megteszi. Sajnos elég sok embernek megfelel a sz*r. Akinek nem inge ne vegye magára.
2009. nov. 29. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:

nézd, egy olyan ügyfél aki minnél olcsóbban akarja a munkát és nem érdekli, hogy szart kap, az meg is érdemli.

én ilyennek nem is vállalnék melót az tuti.

elsősorban programozónak kell lenni, mert egy kis html tudás kevés ide, a pistike nem tud jól programozni és ezzel már le is van lőve.

2009. nov. 29. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jött ment:) Jelenleg program-tervezőnek tanulok, minor szakon felveszem majd a grafikát, illetve második szaknak a webprogramozót:) Szóval én nem "Pistike vagyok a szomszédből" Főleg mert lány vagyok:D
2009. nov. 29. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:

amíg úgy gondolkozol, hogy felveszed a szakot és minden szép és jó lesz, addig pistike sem vagy.

itt nem a papír számít, hanem a tudás, gyakorlat. ennek hiányában nem találsz ilyen melót.

2009. nov. 29. 22:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze, nyáron elkezdem azokat a dolgokat, amit itt a suliban nem adnak majd le, de már programtervezőn is van html, css oktatás, abból most fogok vizsgázni, illetve 5. félévben lesz php oktatás is. Ezen felül grafikát azért, mert érdekel amúgy is, webprog meg nem rossz, ha van. De amit nem tanítanak, azokat saját magam persze tanulni fogom, nem tudás nélkül vágok a nagybetűs életbe:)
2009. nov. 30. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!