Hogy mondjam el anyumnak hogy jelentkezni szeretnekd az Idegen Legioba?
KIMENJEK
EZT
AZT
BETÖLTSEM
MENNI
előbb magyarul tanulj meg, mert nagyon gáz vagy..Így semmi esélyed nem lesz..
Itt nem csak a helyesírással van gond. A srác nem éppen egy okos fajta, elég megnézni a mondatát. "hogy tudjam eszt neki közölni" jézus....
Oszt amúgy kérdező, van pénzed az odaútra?
Nincs ékezetes billentyűzetem. Ez a legjobb duma.. Mintha ez a billentyűzettől függne, és nem attól, hogy veszed-e a fáradtságot 2 perc alatt magyarra állítani a billentyűzetet. (Német billentyűzetről írok,mégis láthatod, van elég ékezetem)
Amúgy hagyd a fenébe az idegenlégiót. Azért mert CS 1.6-ban jó vagy, még nem fog menni. Másrészt, ha ilyen kérdésekre nem tudod a választ,és másoktól várod, akkor nem tudom hogy akarsz letölteni 5 évet a Légióban.
Szegény nem tudja mit szeretne...
De hiába mész ám oda... az iylet egyszerre kiszűrik. Lesz elbeszélgetés, és pszichológiai teszt, és egy olyan (nem jut eszembe a neve), ahol kifejezetten az intelligenciát nézik.
Lehet egy szenegáli nem kerül be, viszont egy kínai pont ezért talán igen... Te meg megint nem kerülsz be... :/
Nem tudom hol nőttél fel,de szomorú,hogy 17 évesen nem tudsz helyesen írni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!