Fog valamikor is jelentkezni nekem?
2 tesóm van(féltesók),2 évvel ezelőtt mindkettővel nagyon jó volt a kapcsolatom,rengeteget hívtak magukkal ide oda,hol az egyik,hol a másik.Családjuk van,de így is számíthattam rájuk mindenben.Egyikkel viszont megromlott a kapcsolatom.Mikor összevesztem anyummal,akkor el is költöztem,azóta az egyik tesóm nem is kíváncsi rám.Hála Istennek a szüleimmel is rendeződött a dolog,ugyon úgy járok haza meg minden.
Mikor 3-an tesók találkoztunk,persze ők a családdal,akkor a tesóm(aki haragszik),arra nem volt képes,hogy köszönjön nekem,soha nem is érdeklődik felőlem,meg sem kérdezi se anyumat,se a másik tesónkat,hogy hogy vagyok vagy valami.Nekem ez annyira rosszul esik,hihetetlenül fáj.Hiába irok neki,semmi válasz nincs,születésnapján is felköszöntöttem,igaz,hogy smsben,mert külföldön dolgozik,de annyit nem válaszolt,hogy kösz.Az én szülinapomon fel sem köszöntött természetesen.Belefáradtam,hogy hülyét csinálok magamból,"futok olyan szekér után,ami fel sem vesz"..
Jó volt kiírni magamból,fog valamikor is Ő magától jelentkezni nekem?
Ő neki nincs oka rám haragudni,ha lenne,akkor a másik tesóm is haragudna..
Anyummal történt egy kis veszekedés..szerintem ez bántja,hogy veszekedtünk,nem beszéltem szépen vele ez igaz,de anyum sem velem.De már rendeződött a dolog.Neki semmit nem ártottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!