Külföldre mehetnék dolgozni, ti belevágnátok?
Figyelt kérdés
Ősz óta nincsen munkám,nyáron egy strandon dolgoztam de az sezon volt.azóta keresem a külföldi melót,kb ezer helyre írtam és most kaptam egy lehetőséget.Sok mindent mérlegeltem,tirolban heti 6 napot dolgozol ,kb 600kmre van innen.és csak szezon munkát lehet találni.Ez ahova most kaptam meghívást,300km tőlem,heti 5 napot kell dolgozni,és a fizu ugyanannyi kb 1200 euro nettó!Csak egy dologtól gyomorgörcsöm van ,elmenni az ismeretlenbe,a barátnőmet itt hagyni,és nincsen laptopom tehát netem se lenne.Igaz hogy 2 hetente haza tudok járni de olyan vegyes érzések kavarognak bennem.A napokban indulnom kell,ti mennétek??2013. dec. 31. 11:27
11/22 A kérdező kommentje:
Közbe most jött még 1 lehetőség! 1400 euro netto de az messzebb lenne. áhh nem tudok dönteni:(
2013. dec. 31. 12:15
12/22 anonim válasza:
Nehogy mar ne legyen, en mar mindenhol a vilagban hallottam magyar szot. A facen vannak csoportok,pl kulfoldon elo magyarok, magyarok nyugaton, lepj be gyorsan ma este,kerdezd meg toluk, van-e valaki a kornyeken es melyik csoportba lepj be, pl nezd meg hogy van-e nekik is pl tiroli magyarok vagy magyarok tirolban neven.
13/22 A kérdező kommentje:
Jóó ezt megnézem facebookon.köszi szépen!
2013. dec. 31. 12:25
14/22 anonim válasza:
Menj, ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Nehéz elindulni, de ha menni kell, akkor menni kell.
Nem tudsz még indulás előtt venni egy laptopot? Akármilyen olcsót?
15/22 A kérdező kommentje:
Nagyon ki vagyok számolva anyagilag kb 35ezrem van. ami a benzinem fedezi:S sajnos ez a bajom .ezért lenne jó ugye a társ. a második embernek direkt ugy irtam hogy ha társat vihetek akkor megyek,ha nem akkor keressen mást. mondjuk az 1400euro vonzó!!de ha csak szezon munka akkor az 1200 euro jobban megéri,mert az éves állás és közelebb van.valamint 5 nap melo a másik 6
2013. dec. 31. 12:29
17/22 anonim válasza:
Én mindenképp,egy kérdésem lenne,hol írhatom al és mikor csomagolhatok.
Ráadásul én szakmámba mennék CSAk ott meg a pénz nagyon jó.
18/22 anonim válasza:
a face csoportokban le is csekkolhatod, hogy ahova mesz az mennyire megbizhato, vagy ha ugynoksegen keresztul mesz, nehogy atverjenek es ott allj penz es szallas nelkul. Volt sok ilyen tortenet, nagyon vigyazz am...
19/22 anonim válasza:
Ha nem kamu a kérdés, menjél. Ha van nyelvtudásod, kint is vehetsz magadnak gépet, és tudsz beszélgetni az itthoniakkal. Ha szezonális munka, akkor a barátnő se tartson vissza, mert ha nem bír ki a kapcsolatotok 2-3 hónapot egymástól távol, akkor nem ő az igazi... főleg, hogy 2 hetente haza tudnál jönni. Viszont ellenőrizz le mindent, nehogy átverjenek a munkával.
20/22 A kérdező kommentje:
felhívtam a hölgyet.azt mondta hogy hétfő mindig szabad.tudok esetleg náluk aludni.vagy egy panzioba 300 euro per hó. mondjuk úgy már alig éri meg. jól van meggyőztetek. belevágok . mit veszíthetek
2013. dec. 31. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!