Külföldre mehetnék dolgozni, ti belevágnátok?
Figyelt kérdés
Ősz óta nincsen munkám,nyáron egy strandon dolgoztam de az sezon volt.azóta keresem a külföldi melót,kb ezer helyre írtam és most kaptam egy lehetőséget.Sok mindent mérlegeltem,tirolban heti 6 napot dolgozol ,kb 600kmre van innen.és csak szezon munkát lehet találni.Ez ahova most kaptam meghívást,300km tőlem,heti 5 napot kell dolgozni,és a fizu ugyanannyi kb 1200 euro nettó!Csak egy dologtól gyomorgörcsöm van ,elmenni az ismeretlenbe,a barátnőmet itt hagyni,és nincsen laptopom tehát netem se lenne.Igaz hogy 2 hetente haza tudok járni de olyan vegyes érzések kavarognak bennem.A napokban indulnom kell,ti mennétek??2013. dec. 31. 11:27
1/22 anonim válasza:
menjél!
Max ha nem bírod, akkor hazajössz és ennyi.
300km lófing.
2/22 anonim válasza:
Ha pénzszűkében lennénk 1-2 hónapra elvállalnám de hosszútávon csak akkor ha barátnőm is jönne. 1200 euró nem túl sok de azért okosan használva két ember bőven megtud belőle élni külföldön.
3/22 A kérdező kommentje:
Soprontól csak 180 km! köszi a válaszokat! nagyon fontos egy másik magyar mellém. tavaly kint voltam 22éves srác létemre minden éjjel sírtam ,mert se internet se egy magyar ember és azt feladtam idő elött. ha ezt is feladnám,nem tudnám itthon kimagyarázni magam. így is már szinte elzavarnának itthonról.jogosan..
2013. dec. 31. 11:52
4/22 anonim válasza:
Menjél!!!! Én is nagyon rajta vagyok az ügyön és következő év elején kiutazok munkát keresni. Menj és ne gondolkozz! Vesztenivalód nincs, és tudsz keresni a barátnődnek is valamit majd.
5/22 anonim válasza:
Akkor vegyél egy használt régi gépet vaterán 20-30 ezret csak megtudod oldani.
6/22 anonim válasza:
1200 ejróból félre tudsz tenni annyit, hogy vegyél valami gagyi tabletet amivel wifizhetsz ingyenes helyekről, azon pedig valamennyire már kapcsolatba tudsz lépni az itthoniakkal.
De Ausztriában is vannak net kávézók szerintem.
7/22 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok! csak olyan nehéz elindulni... gondoltam hogy veszek 20ezerér egy gépet.de nekem holnap indulnom kell délbe ha elvállalom.ma írtak. hu de sokat számítana a környéken egy magyar ember istenem
2013. dec. 31. 11:58
8/22 anonim válasza:
Egy társat kereshettél volna magadnak akkor. Nem egyszerű egyedül semmi, de biztos, hogy meg tudod csinálni így is. Vegyél erőt magadon!
Mennyire kell a nyelv a munkához, mennyire beszéled a németet?
9/22 anonim válasza:
Menj és ne siránkozz. Szabad internet hozzáférés ott is van. Ha a kapcsolat szoros, a barátnőd akkor is megvár. Ha meg nem, akkor nem volt olyan szoros, hogy érdemes lenne emiatt bánkódni. Aki mer, az nyer. Csak a láncaid vesztheted, mint a proletárok.....
10/22 A kérdező kommentje:
Majdnem felsőfokon beszélek németül. nincs is azzal gond. de tavaly ahol voltam jó az 600kmre volt. elkezdtem a melót 2kor végeztünk este 11. mosogatás.. és felmentem a szobámba sírni,annak nincs értelme..és mivel szar a telóm nincsen rajta wifi lehetőség laptopom pedig nincsen így tuti befordulok még 300kmre is:( társat kerestem lenne is 3 aki jönne,csak a munkáltató 1 munkát tud biztzosítani
2013. dec. 31. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!