Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nők! Számotokra mi a legférfia...

Nők! Számotokra mi a legférfiasabb foglalkozás?

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 12:06
1 2
 11/15 anonim válasza:

azok a foglalkozások, ahová elengedhetetlen a magabiztosság, a talpraesettség és az intelligencia. ilyen lehet pl katona (tudom, sok primitív ember is megy katonának, de most nem rájuk gondolok), rendőr, magánnyomozó (hogy ne csak veszélyes szakmákat írjak, mert nem a veszélytől lesz számomra férfias).

de ez egyébként semmit sem jelent. nem nézek le azért valakit, mert más a foglalkozása

2013. dec. 29. 12:47
 12/15 anonim válasza:
Nekem is az öltönyös üzletember típus jön be. Orvos is esetleg, pilóta, hajón dolgozó egyenruhás tiszt... Azt hiszem az egyenruhára bukom :DDDD
2013. dec. 29. 12:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Mentőtiszt. :)
2013. dec. 29. 13:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem önmagában egy foglalkozás nem tud férfias lenni. Csak a férfi, aki csinálja.
2013. dec. 29. 13:38
 15/15 anonim válasza:
83%
Mi a f aszt kell lepontozni egy olyan kérdésre adott választ, ahol a SAJÁT véleményünket kell leírni?!
2013. dec. 29. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!