Nők! Számotokra mi a legférfiasabb foglalkozás?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 12:06
1/15 anonim válasza:
Legférfiasabb foglalkozás? Mit értesz ez alatt? Minél több erőt igénylő munka lesz férfias?
De talán a bányász, útépítő meg gépkezelő munkák a legférfiasabbak.
2/15 A kérdező kommentje:
Pl: buszvezető, tűzoltó, kőműves, autószerelő stb.
2013. dec. 29. 12:13
3/15 anonim válasza:
Lehet, hogy ez érdekes megállapítás lesz, de nekem elsősorban az "öltönyös" szakmák férfiasak. Igazából mindegy milyen irányban, hogy pénzügyi szakember épp vagy építészeti cégnél dolgozik, hanem az számít, hogy komoly, gondolkodást és tanulást, jó képességeket igénylő munka legyen.
5/15 A kérdező kommentje:
3. Az aktakukacoskodás egyáltalán nem nevezhető férfias foglalkozásnak.
2013. dec. 29. 12:16
6/15 anonim válasza:
Egyetértek az egyik válaszolóval, szerintem is az öltönyös foglalkozások a férfiasak, mármint számomra. Mindegy hogy orvos, ügyvéd, közgazdász, vagy más, ha öltöny van rajta, attól nekem férfiasabb lesz.:))
7/15 anonim válasza:
Szerintem: Kőműves, katona, stb
8/15 anonim válasza:
Számomra is az öltönyös, komoly tanulmányokat igénylő munkák a legférfiasabbak.
9/15 anonim válasza:
Kérdező, az aktakukacoknak nem kell öltönyben járniuk. Szerintem akiknek ez a öltönyös, vezető típus jön be, inkább a tehetős, jól öltözött, luxus karórás, jó kiállású fickókra gondol.
Számomra a mérnök, tűzoltó, ami igazán férfias foglalkozás.
10/15 anonim válasza:
9: Nem a "luxuskarórás" fazonokra gondolunk, hanem olyanokra, akiknek komoly tanulás és munka álla pozíciójuk mögött. Mivel nőként én is hasonló pozícióban dolgozom, nálam alapvető elvárás, hogy egy férfi is legalább azon a szinte álljon, mint én.
A kérdezőnek meg... ne mondd már, hogy ez:
férfiasabb, mint ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!