Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudtok olyan munkát amit...

Tudtok olyan munkát amit másodállásban is lehet végezni (mlm stb)?

Figyelt kérdés

2013. dec. 28. 16:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Nem szeretem azokat a termékeket amik nem adják el magukat, hanem úgy kell rábeszélni az embereket. "

Az MLM termék rendszerint eladja magát, viszont ahhoz meg kell mutatnod. Mivel általában különlegesek, a polcon a címkén nem látszik az előnyük.

Rábeszélni meg felesleges is lenne bárkit, egyrészt a garancia miatt, másrészt a kapcsolatunk miatt.

Lehet, hogy valaki ál-MLM-mel foglalkozik, ott valóban rá kell beszélni embereket. Középszerű terméket árulnak drágán. És ott a kapcsolatot sem sajnálják általában, ugyanis jórészt idegenekkel dolgoznak... Tisztességes MLM-re nem jellemző a hirdetés, bár nem zárható ki persze...

Középszerű dolgot legyártani könnyű. Drágán MLM-ben megpróbálni eladni, az is könnyű. És ilyen a magát MLM-nek beállító friss cégek 95%-a. Ez csalódást okoz egyértelműen.. Mivel ilyen ál-MLM-ből sok van, ilyennel sokan találkoznak, és kialakul bennük az MLM-fóbia. Teljesen érthető módon.

A régóta sikeresen működő MLM cégek nem a könnyű utat választották, nagyon jó termékeik vannak. Mindnek! És az ő üzletépítőik feladata, hogy elmondják az embereknek, hogy az MLM nem az, aminek ők eddig megismerték... Az emberek agyát átprogramozni nem könnyű, sok kudarcon kell keresztülmenniük az üzletépítőknek, és az emberek nagy része nincs erre felkészülve, ezért sokan abbahagyják. Na őket használja fel az ellenzők statisztikája arra, hogy téged meggyőzzön, neked sem sikerülhet... Nem kell hagyni magad erről meggyőzni, én azt mondom! Tessék nyitott szemmel járni, hátha valaki tud olyan céget és terméket mutatni, ami megváltoztatja a véleményedet. Hidd el, neked is az a jó!

2014. jan. 7. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:

"A piramisjátékos dolgokról meg ne is beszéljünk, bár őszintén nem tudom, hogy az mlm rendszere miben különbözik, úgy tudom ott is hasonló a jövedelemelosztás. "

Egyszerű a különbség. Az MLM-ben aki legalul van, azért vásárol, mert megéri neki vásárolni. A piramisjátékban pedig azért vásárol alul, mert azt reméli, hogy majd hozzá is csatlakoznak, és majd ha azok is vásárolnak, akkor neki is jut valami pénz.

Tehát mitől lesz valami piramisjáték helyett MLM? Attól, hogy a legeslegutolsó embernek is megéri csatlakozni. Akkor is, ha hozzá már senki nem fog... (Látszik, hogy ehhez jó termék kell jó áron!)

2014. jan. 7. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Én szintén másodállást kerestem (keresem jelenleg is) de egyszerűen amikor feladtam egy hirdetést magamról az egyik újságban, csak MLM-esek hívtak, és gusztustalan módon. Legalább 7 helyről, ebből 3 volt emlékezetes.

1. Nem mondja meg melyik cégtől hív, vagy hogy mi a munka, mennyek át Monorra, majd ott elmondja (60 km). Még neki állt feljebb amikor nyomatékosítottam hogy mondja már el mit kell csinálni meg hol mert ne pazaroljuk egymás idejét.

2. Reklám munkáról lenne szó, mást nem árult el. Elmentem hozzá interjúra, még kicsit sem indiszkrét módon benyalt melegsz*rig csak hogy megvegyem a termékét, amikor persze kiderült hogy mire megy ki a játék meg mivel foglalkozik közel voltam ahhoz hogy felrobbanjak.

3. Egészségügyi szűrésekhez keresnek segéderőt. Hát mondom ez jópofa amúgy is érdekel az ilyesmi. Amint benyitottam hozzájuk az ajtón szintén leesett az állam. Egy közismert gyógylámpa és edénygyártó vállalat hatalmas plakátja díszelgett a falon. A telefonba szintén nem mondott semmit, szórólapot kell osztogatni csak meg szűréseket végezni.

Meg van a véleményem az MLM-ről, meg azokról is akik végzik.

2014. ápr. 17. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:

A három tapasztalatodból az 1. számút nem tudod, hogy mi volt, a 2. talán, de a 3. egyértelműen NEM MLM.

Na most akkor mire alapozod a véleményedet? :) Amúgy további jó keresgélést, remélem hamarosan több sikerrel jársz!

2014. ápr. 17. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindenesetre aki lusta dolgozni az nyugodtan MLM-ezzen. Ezt is magyarázd meg légyszíves.
2014. ápr. 20. 16:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez nem lustasag kerdese. Ha lenne mlm tapasztalatod, tudnad, hogy itt csak a legszorgalmasabbak viszik valamire. Szoval nem lustasag kerdese, hanem arrol van szo, hogy akarsz-e passziv jovedelmet szerezni, es hogy van-e erre az mlmnel jobb otleted.
2014. ápr. 20. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!