Internetes munkát szeretnék végezni otthonról másodállásként, hogy hogyan működik ez a dolog?
Figyelt kérdés
Nem sok jót hallottam erről a lehetőségről, viszont nagy szükségem lenne másodállásra. Elsősorban szeretnék egy kis tájékoztatást kérni,hogy pontosan hogyan működik ez a dolog, mivel teljesen zöldfülű vagyok hozzá. Esetleg akik ilyennel foglalkoznak, vagy foglalkoztak, nagyon kíváncsi lennék a véleményükre és a tapasztalatukra,valamint a tanácsokat is nagyon szívesen bezsebelném :)2013. okt. 19. 16:30
2/4 A kérdező kommentje:
jogi asszisztens vagyok,főállásban hivatalban dolgozom. tehát leginkább a papírmunkákhoz értek, valamint a gépírás is elég jól megy.
2013. okt. 19. 20:40
3/4 anonim válasza:
akkor nem fogsz otthon végezhető melót találni.
otthonról olyan munkákat lehet végezni mint pl grafika, programozás, tartalomkezelés (pl webshopokban, de erre nem sok embert keresnek), esetleg bizonyos oldalak szerkesztése, tanácsadás, stb.
4/4 A kérdező kommentje:
értem...hát mindegy akkor :/ köszönöm szépen a válaszod!
2013. okt. 19. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!