Tudtok olyan munkát amit másodállásban is lehet végezni (mlm stb)?
itt vagyunk páran, akik elkezdtek másodállásban mlmet, és ma ebből élnek. de ez számodra valószínűleg érdektelen, mert idegenek vagyunk, nem hiszel nekünk, nem bízol bennünk. keress valakit, akiben megbízol, és mlmmel foglalkozik, ő fog tudni segíteni.
arra, aki nem tud különbséget tenni mlm és pilótajáték között, arra ne sok figyelmet pazarolj! mlmmel az első perctől pénzt keresel, ahol mínusszal indulsz, az pilótajáték...
sok sikert!
annamari, én megértelek. De miért sajnálod azt, aki annyira élvezi a munkáját, hogy szabadidejében is arról áradozik?
Azt is megértem, hogy nem akarsz hodályt és hawaiit, de arra sem gondoltál, hogy ha több pénzed lenne, hatékonyabban segíthetnéd a rászorulókat?
Nem értem hogyan jönnek ide a rászorulók... Most ezzel akarod meggyőzni az előző hozzászólót?
Nekem személy szerint totálisan elegem van az mlm játékokból. Nem ajánlom kérdező, kivéve ha olyan beállítottságú vagy, hogy bárhol, bármikor pofátlanul bármilyen értéktelen dolgot képes vagy megpróbálni rásózni bárkire.
Az utolsó csepp számomra az volt a pohárban - és ez szerintem remekül szemlélteti mennyire komolytalanok - amikor legutóbb volt részem ilyen "megbeszélésben", mondván tudnak állást (ismerős volt, nem kérdezősködtem). Az autóban már rájöttünk hová visznek, de mivel úgy fuvaroztak nem tudtunk felállni a közepénél, és amikor azt mondtuk nem érdekel minket a fergeteges ajánlat LEHORDTAK. A barátomat majdnem lehülyézte a nő. Szóval olyan interjúkra már el sem megyek ahol a telefonba titkolják a cég nevét vagy látom a gyanús jeleket... Az meg a leggusztustalanabb dolog amikor valakit elhívsz vendégségbe és elkezd előadást tartani a sz.rj.iról...
"Nem ajánlom kérdező, kivéve ha olyan beállítottságú vagy, hogy bárhol, bármikor pofátlanul bármilyen értéktelen dolgot képes vagy megpróbálni rásózni bárkire. "
Szerintem te egyszerűen összekevered a hálózatépítést az értékesítéssel. A hálózatépítők jellemzően kis értékű termékekkel foglalkoznak, azok vevők általi folyamatos fogyasztásából élnek. Értéktelen dolgot nem vásárol meg senki folyamatosan hónapról hónapra, értéktelen áruval nem lenne életképes egy MLM cég. Ráadásul minden MLM cég 100% garanciával értékesít, tehát hiába is sóznál rá bárkire bármit, ha mégsem lenne megelégedve a vásárlásával, minden cég visszafizeti a teljes vételárat. Ilyenkor oda a jutalékod is, tehát feleslegesen dolgoztál. (Értéktelen dolgokkal egyszer lehet csak átverni valakit. Ha tehát átverést akarunk játszani, akkor az legyen már nagy értékű... Ilyenek jellemzően a mágneses lepedők és társaik. De ezek nem MLM-ben értékesítődnek soha.)
Az MLM mögé bújtatott pilótajátékokat meg megint ne keverd ide! Ezek jellemzően túlárazott vackokat árulnak, de egyik sem éri meg jellemzően az 5 évet sem. Természetesen ezeknél a cégeknél visszavásárlási garancia sincs.
Szóval szerintem inkább informálódj, mielőtt a saját egyetlen MLM-szerű tapasztalatod után véleményt alkotsz az egész iparágról. Ja, és ha találkoztál egy bunkó nővel, nos, talán az sem az iparág hibája. Én például soha nem hordtam le senkit, aki nem élt a felajánlott lehetőséggel. Lehet, hogy nekünk kellett volna találkoznunk! :)
Én az összes ilyesmit egy kalap alá veszem. Szerinted miért hirdetnek sokan úgy, hogy "nem mlm"? Valami oka csak van... Elhiszem, hogy te sokkal kedvesebb vagy, de nem ez a nő volt az egyetlen akivel találkoztam és mind túlzottan rámenősek voltak. Nem szeretem azokat a termékeket amik nem adják el magukat, hanem úgy kell rábeszélni az embereket.
A piramisjátékos dolgokról meg ne is beszéljünk, bár őszintén nem tudom, hogy az mlm rendszere miben különbözik, úgy tudom ott is hasonló a jövedelemelosztás.
Tényleg ne vedd magadra, mert nem a személyed ellen szól a negatív véleményem és jó ha sikeres vagy ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!