Hogyan tudnám elkezdeni?
Jelenleg 42 éves férfi vagyok, és szeretnék jobb fizetésű állást keresni. Sajnos ott rontottam el, hogy nem mentem tovább főiskolára/ egyetemre így csak szakmáim vannak.
Dolgoztam már kertészként, autószerelőként, biztonsági őrként, buszsofőrként, kamionsofőrként.
Nettó 120-150 000 Ft-ot keresek, és jó lenne minimum 300.000-ret keresni nettóban. Milyen ágon tudnék ennyi idősen elindulni?
Nem kell ahhoz egyetemre iratkoznod, hogy az ott oktatodd tudást megszerezned, elég egy kis önszorgalom. Egy olvasójegy a könyvtárba kezdésnek pont megteszi, aztán lehet kölcsönözgetni azoknak a tudományoknak/szakmáknak a szakkönyveit amik érdeklenek. Ha a vállalkozásfejlesztés érdekel, én valami MBA könyvet ajánlanék neked.
Ja, és az internetes lehetőségeket se hagyd ki, 42 évesen még fiatal vagy, bőven vand időd bővíteni a tudásod! (Nyugodj meg, pártunknak és kormányunknak hála, több mint 20 év neked még a nyugdíj :D ).
Képzést ennyi idősen is el lehet kezdeni. A férjem is ennyi idős, egy év múlva lesz meg neki az első diplomája.
Hasonló helyzetből indult, fiatalabb korában valahogy elkavarodott a felsőoktatás közeléből, msotanra látta meg a lehetőséget.
De apámat is mondhatnám, aki 57 évesen is még diplomázott, mert épp elkezdte valami érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!