Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy gyárban melózom, sokan...

Egy gyárban melózom, sokan kaptak ma fizetést de én nem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na az van h most lett saját számlám és azt mondják h utalták a pénzt de nem jött meg még, mitöl lehet ez? Kártya még nincs aktiválva de attól még jöhet rá pénz cs nem tudom leveni amig nem aktiválom. Megjöhet még? Erste bank a hibás? Esetleg a cég? Ha nem lesz meg mit tehetek? Bepereljem ezt a rohadt céget vagy mi?

2013. dec. 20. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a munkatársaid más banknál vannak, azért kapják hamarabb.

Nálunk pl aki OTP az aznap megkapja mert a cég is Otp aki meg nem az másnap. Nyugalom.

2013. dec. 20. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt már perben gondolkozol esetleg kérd el a bérpapírodat és ellenőrizd le közösen a cég HR-esével a bankszámlaszámodat, hogy jó helyre utaltak-e.
2013. dec. 20. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire szánalmas, hogy utánajárás helyett mindjárt a pereskedés meg az utálkozás jut eszedbe?
2013. dec. 20. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt állitják elutalták, na most én nem tom mér nem kaptam még meg de hatalmas balhét fogok csapni ha nem lesz meg az tuti, egyszer lenne már sok pénzem csinálnék egy saját bizniszt, oszt utána már magamnak dolgoznék nem ezeknek a köcsögöknek.
2013. dec. 21. 11:11
 5/6 kovpet ***** válasza:

Ez melyik havi bér? Mert max 10-éig el kell utalni a dolgozók havi bérét és most 21-e van.

Ha magadnak dolgozol, akkor magadnak utalsz, az igaz. Ha van miből...

2013. dec. 21. 12:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez a decemberi pénz amit tegnap mindenki megkapott cs én nem, itt most hamarabb utalják mindenkinek mert már ebben a hónapban úgyse kell bemenni. Érted? De én nem kaptam meg.
2013. dec. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!