Flextronics Gyál jelenlegi helyzete?
Szörnyű....2 évet lehúztam meósként, akkor se mennénk vissza ha az utolsó munkahely lenne a Földön.
Körülmények: semmibe se vesznek, mindenkinek útjában vagy, ott szívatnak a műszakvezetők és az operátorok ahol tudnak, 1 műszakra kapsz 20 embert, egész nap b****nak, nap végére lóg a beled( kivéve ha normális meósokkal vagy)
Fizetés: kb ugyanannyi mint az operátoroknak, nettó 80 ezer ez persze kicsivel több ha vállalsz éjszakát, kapsz 5ezer bözsi utalványt 5ezer szép kártyát...hozzáteszem van teljesítményi bónusz amit ha nem kapsz meg( késés, táppénz stb) ne számíts 60 ezernél több fizura
Csapat: jó a csapat csak szeretik egymást sz****ni...írjuk a másik műszakját, én most hisztizek mert nem akarok du-s lenni....
Összeségében egy undorító hely. Még undorítóbb lett mióta eljöttem, pedig az 2012ben volt. Idegileg kicsit tönkretett a cég, gyomorgörccsel mentem dolgozni. Szerintem ne akarj oda menni. Sógorom még mindig ott meós, nem is tudom hogy bírja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!