Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit tennétek a karácsonyi...

Ti mit tennétek a karácsonyi munkahelyi frusztráció ellen? Minden ismerősömtől azt hallom, hogy ki mit kap a cégtől karácsonyra. Én meg semmit.

Figyelt kérdés

Az én munkahelyemen még egy darab szaloncukrot se. Egy filér jutalmat se. Se én se senki.

Ezt még lenyelném.

De lépten nyomon azt hallom, hogy mások mit kapnak.

Egy ismerősöm mondja: akkor ajándékkosarat kapott hogy gyalog haza se tudta vinni, kocsival kellett érte visszamenni.

Jöjjön hozzánk dolgozni! Nálunk ilyen gondja nem lesz. Nem kap semmit.

Egy másik panaszkodik, hogy a cégének „van pofája kiszúrni a szemét 15.000 Ft kajajeggyel”.

Van aki meg azt kifogásolja hogy kap ugyan 13. havit, de csak januárban folyósítják.

2013. dec. 13. 21:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

már mirét is? mert szarrá tanultam az agyamat, mert mindenkitől ezt hallottam, hogy "tanulj és meglesz az eredménye"

ezért?

vagy miért is?

vagy azért mert 40 felett bölcsézsdiplomásként volt erőm/bátorságom belevágni egy totál más, IT/műszakli területbe?

és elvégezni a havi 100 alatt pénzemből egy 400.000-ba kerülő tanfolyamot amiről mindenki ódákat zengett?

azért mert próbáltam tenni a sorsom jobbra fordulásáért?

hm?

vagy MIÉRT IS?

Tudod mit? Meg is érdemled.

2013. dec. 15. 12:12
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Azért vagy szerencsétlen, mert ha már neked rossz, akkor ugyanolyan rosszat akarsz másoknak is. Mert féltékeny vagy a sikereikre.

Sajnállak, mert egy végtelenül frusztrált, szomorú ember lehetsz, aki nem tud boldogulni az életben, és ezt a sikertelenségét másokra akarja hárítani.

Így sosem leszel boldog és sikeres.

Nyugodtan panaszkodj, nyugodtan sajnáld magad.

2013. dec. 15. 18:10
 23/27 A kérdező kommentje:

látod ez fix!

100%

ha negyven felett itt tartok ennél már csak rosszabb lehet

ha most nem kellek sehova még öregebben hatványozottan se fogok kelleni.

de olvasom hogy pl. Spanyolban és Portugálban a diplomás fiatalok 60-70%-a (!!!!) nem talált semmi munkát.

Hivatalos állami statisztika, ami még szépít is.

És azok még fiatalok és motiváltak.

és még hisznek. így így se jutnak sz***ra se.

én már rég nem hiszek semmiben. abban se amit kérdeznek.

hát igen mindig van lejjebb.

Így sosem leszel boldog és sikeres.

2013. dec. 15. 18:53
 24/27 anonim ***** válasza:

Őszintén kívánom Neked, hogy forduljon jobbra a sorsod.

Szerintem ne a kommentelőkkel vívott harcban éld ki magad, hanem keresd a megoldást. Tudom, hogy nehéz, de ne add fel. És ne arra pazarold az energiádat, hogy másokkal hasonlítgatod össze az életedet.

2013. dec. 15. 19:14
 25/27 anonim ***** válasza:
Lehet rosszabb, szintén tanultam, több, mint 20 évet, van két diplomám + diplomamellékletek, okj-és papír, nyelvvizsga, mindez azért, hogy jó állásom és fizetésem legyen, jelenleg oda jutottam, hogy fél év munkanélküliség után mehetek közmunkásnak április végéig :(
2013. dec. 15. 19:37
 26/27 A kérdező kommentje:

ez még jobb mint az én szitum.

na erre mondjanak vmit a nagy "megmondók"

Lehet rossz

abb, szintén tanultam, több, mint 20 évet, van két diplomám + diplomamellékletek, okj-és papír, nyelvvizsga

2013. dec. 16. 18:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Ebbe tudod mi a fura?

Nekem is van diplomám, munkám pedig hónapokig nem volt, jelentkeztem hát szalag munkára és betettek gyártásközi ellenőrnek.

Emiatt én úgy vagyok, hogy ha már van xy végzettség, akkor nem fog az ember szemetet szedni az út mellett.

Indulj ki abból,hogy azon a területen, amiből van végzettséged,kezdj egy pici pozíciót.

Ha megkérdezik mért? Azért mert nem találtál a végzettségednek megfelelő munkát.

Az én esetemből kiindulva, értékelték ezt.

2016. nov. 24. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!