Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel tehetném magam egyedivé...

Mivel tehetném magam egyedivé a munkaerőpiacon? Milyen készséget sajátítsak még el?

Figyelt kérdés

közgazdász bsc diploma

angol felsőfok

németül tudom, hogy tanulnom kéne, tervben van

2013. dec. 12. 20:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
mondjuk nem hiszem, hogy lenne értelme mert az a 2 hét semmi hiába a napi 10 órás meló átlagban
2013. dec. 14. 15:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet. Inkább felvesznek egy kezdőt, mintha valaki már dolgozott, de egész más területen.
2013. dec. 14. 16:09
 13/18 anonim ***** válasza:

és mégis miért azt vennék fel? hogy 2 hét múlva rájöjjön,hogy ő nem bírja a strapát mert anyuci pici dédelgetett gyereke? a gazdasági képzések felére ilyen emberek járnak,főleg most,hogy teljesen fizetős lett a képzés szinte.

nyilván ilyen 2 hetes munkákat nem kell beleírogatni, hanem minimum azért egy szezonmunka legyen ami 3 hónapig tart. szerintem nálam igenis jól muatott,hogy minden nyáron másik külföldi szállodában melóztam,ill. az egyetem alatt is folyamatosan volt 20 órás munkaviszonyom, és én így is tudtam teljesíteni. míg az évfolyamom fele a bulizással foglalkozott, na meg azzal,hogy a tanuláson kívül nagyon ne kelljen semmit csinálnia. nem szégyen az ha valaki dolgozott, és ezt a normálisabb hr-esek és cégek is tudják. mindenképpen előny

2013. dec. 14. 17:24
 14/18 A kérdező kommentje:
OFF
2013. dec. 14. 17:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor mondok egy saját példát. Pénzügyi területen dolgoztam 10 évet. Könyvelésben. A könyvelést már gyakorlatilag mindenhonnan elvitték, vagy külföldre, vagy Pestre a multiknál. Maradtak az elemzői melók. Pályázok, de mindenhonnan elküldenek, még onnan is, ahol azt írták, hogy pályakezdők is jelentkezhetnek. Azért egy pályakezdőnél már jobban átlátom a folyamatokat! Hátha még mondjuk pincérként dolgoztam volna eddig?!
2013. dec. 17. 18:55
 16/18 A kérdező kommentje:

legutolsónak igaza van, tényleg nem a pincérkedésről kellene szóljon ez a kérdés. de ez a legutlsó sem a kérdésre válaszolt, hanem a vitába kapcsolódott be

mindegy, marad az, hogy németet tanulok

2013. dec. 17. 19:31
 17/18 anonim ***** válasza:
még azért hozzáfűzném,hogy a párbeszéd itt két szálon futott. én pályakezdőkről beszéltem akik az egyetem közben teljesítettek, nem egy 10 éves munkaviszonyos könyvelőről.. nyilván teljesen más a téma..
2013. dec. 18. 19:47
 18/18 A kérdező kommentje:
már egy ideje senki sem a témához szól hozzá, de mindegy
2013. dec. 18. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!