Mivel tehetném magam egyedivé a munkaerőpiacon? Milyen készséget sajátítsak még el?
közgazdász bsc diploma
angol felsőfok
németül tudom, hogy tanulnom kéne, tervben van
és mégis miért azt vennék fel? hogy 2 hét múlva rájöjjön,hogy ő nem bírja a strapát mert anyuci pici dédelgetett gyereke? a gazdasági képzések felére ilyen emberek járnak,főleg most,hogy teljesen fizetős lett a képzés szinte.
nyilván ilyen 2 hetes munkákat nem kell beleírogatni, hanem minimum azért egy szezonmunka legyen ami 3 hónapig tart. szerintem nálam igenis jól muatott,hogy minden nyáron másik külföldi szállodában melóztam,ill. az egyetem alatt is folyamatosan volt 20 órás munkaviszonyom, és én így is tudtam teljesíteni. míg az évfolyamom fele a bulizással foglalkozott, na meg azzal,hogy a tanuláson kívül nagyon ne kelljen semmit csinálnia. nem szégyen az ha valaki dolgozott, és ezt a normálisabb hr-esek és cégek is tudják. mindenképpen előny
legutolsónak igaza van, tényleg nem a pincérkedésről kellene szóljon ez a kérdés. de ez a legutlsó sem a kérdésre válaszolt, hanem a vitába kapcsolódott be
mindegy, marad az, hogy németet tanulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!