Mivel tehetném magam egyedivé a munkaerőpiacon? Milyen készséget sajátítsak még el?
közgazdász bsc diploma
angol felsőfok
németül tudom, hogy tanulnom kéne, tervben van
Ah, sehogy, ezzel a végzettséggel.
Ezren vagyunk. Ja, és csak Pestben gondolkodj, mert vidéken mindent leépítenek.
Németülj tanulj meg egy erős középfokon. Egyedivé nem tesz, de lesz esélyed egy budapesti ssc-ben munkát kapni. Enélkül még azt se, de ezek legalább korrektül fizetnek és vannak. Hogy hol, mit, ki és hová épít azt én nem tudom, tény hogy a Győr-Fehérvár sávban is van egy rakás ilyen hely már. Ahonnan én származom, ott viszont sajnos nincs, ismerősök által nem lenne gusztusom beállni valahová, marad Bp.
A te helyedben én még beleásnám magam valami témába még a nyelvek mellett, akár a gazdaságon belül, akár kívül.
javaslom a német nyelv megtanulását, és igen, BP-en közgazdászként 2 nyelv tárgyalóképes ismeretével el lehet helyezkedni, jó fizetéssel.
amúgy meg java, esetleg C#
milyen közgáz diplomád van?
ajánlanám a multicégeket, angol felsőfok a beugro. fontos,hogy legyen vm az önéletrajzodban is. pl.én tavaly végeztem psz-en, voltam otdk, devizatőzsde tanfolyamon, 3 személyiségfejlesztő trainingen,és volt 4 munkahelyem mire lediplomáztam 22 évesen. én ezekkel 2 hónap alatt találtam egy egész jól fizető állást.
te csináltál valamit az egyetem mellett? mit tudsz pluszban az önéletrajzodba beleírni?
Fehérvárt felejtsd el, most ment ott csődbe egy nagy multi, és egyébként is mindenhol létszámstop van.
Az SSC jól fizet? Nekem nettó 200-at mondtak legutóbb, 2 nyelvvel, diplomával, tapasztalattal. Pesten ez reális? Hát, szerintem nevetséges.
a 4 munkahely mennyire kapcsolódott a psz területéhez? Vagy ez nem számít, csak a lényeg, hogy dolgoztál?
kérdező,egyébként a közgazdász bsc elég tág, kicsit konkretizálhatnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!