Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek pontosan mit...

Szerintetek pontosan mit takarhat ez az állás?

Figyelt kérdés
Nem régiben jelentkeztem egy állásajánlatra. A munkaügyi által volt meghirdetve, és ott általában nem írják le pontosan mit kell csinálni. A hirdetés szerint adatrögzítő egy Könyvelő, Könyvvizsgáló, Adó- és Üzleti Tanácsadó Betéti Társaságnál. A várható legkisebb fizetés bruttó. 110 000 Ft. Nem régiben behívtak péntekre egy állásinterjúra. 8 órás bejelentett munkaviszony lesz. Váratlanul ért a hívás, meg nem is volt időm megkérdezni, hogy pontosan mi lenne majd a feladatom. Így Tőletek kérdezem. Hogy szerintetek mire készüljek? Ugye nem értékesítői munka lesz? Meg szerintetek az utazást térítenék. És még egy kérdés, ha valaki ilyen vagy hasonló munkakörben dolgozik, milyen a fizetése? :) Köszönöm előre is, 20/L.
2013. dec. 9. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
De mi a munkakör?
2013. dec. 9. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:

adatrögzítő: gondolom a számítógépbe kell adatokat bevinni, szerkeszteni, meg ilyesmi, nem túl bonyolult

az útiköltséget meg neked kell rákérdezni, h fizetik e, mert ez változó, általában bizonyos százalékát fizetik, nem a teljes összeget

2013. dec. 9. 15:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :) Igen, adatrögzítő, csak nem 1 állásinterjúra mentem már el, ahol értékesíteni kellett volna, és még sem az a munkakör volt megadva. :/
2013. dec. 9. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Na, kiderult mar milyen allasrol van szo?

Amugyelso interjun nem illik megkerdezni, hogy fizetik-e a buszodat.

2013. dec. 13. 14:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen tegnap voltam. Teljes mértékben 8 órás adatrögzítésről van szó. Nagyon tetszene az állás, csak annyi gond van, hogy minimálbér a fizetés, és nem állják az utazást, ami Nekem, kb. 21 ezer Ft egy hónapra. :/ Így kb. tisztán 45 körül kapnék. Viszont első állásnak tökéletes lenne, főleg azért is, mert így tapasztalatom is lenne, és nem küldenének el úgy mindenhonnan hogy pályakezdő vagyok. Szerintetek?
2013. dec. 14. 10:49
 6/8 anonim válasza:
Ez pont 45000-el több, mint ha otthon nem csinálsz semmit.
2013. dec. 20. 00:33
 7/8 anonim ***** válasza:

SZia! Gondolom meg a szuleiddel laksz.

Ha igy van es nem kell koltened rezsire, akkor mondd el a szuleidnek ugyan ezt es vagj vele. Maris lesz egy csomo minden az oneletrajzodban es fel ev mulva nezhetsz kedvezobbet.

2013. dec. 20. 08:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen én is így terveztem, hogy teljesen jó lesz 1. munkahelynek, lesz tapasztalatom is legalább. De sajnos nem jött össze a munka, mást választott ! :/ Köszönöm szépen a válaszokat Nektek ! :)
2013. dec. 21. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!