Szerintetek ez az állás mit takarhat?
Kötetlen munkaidőben, akár iskola mellett is dolgozhatsz. Szervezői feladatokkal várunk, ha szeretsz beszélgetni, ha fontos számodra a környezeted, és szeretnél havonta többet keresni, mint a szüleid.
irtam nekik emailt, ezt válaszolták:
Kedves Krisztina!
Köszönöm szíves jelentkezését. Szervezői feladatokra keresünk tárgyalóképes, széles kapcsolatrendszerrel rendelkező, agilis munkatársakat. Ha úgy érzi, szívesen kipróbálná magát egy olyan cég munkatársaként, amely a hazai értékesítésen túl a környező országokban is komoly sikerekre készül, várom szíves visszajelzését, és egy személyes találkozón egyeztetni tudjuk a továbbiakat.
ezután ismét irtam, h nem-e baj ha középsulis vagyok, erre ezt válaszolta:
Beszéljük ezt át személyesen. + leirta az időpontot meg a helyszint.
expresszen találtam a hirdetést, sztetek ez milyen munka lehet? remélem nem átverés, mert nemakarok felslegesen elmenni... 17/l
Van a levélben vagy a hirdetésben konkrétum? Nincs.
Megírta a cég nevét? Nem.
Megkérdezte, milyen végzettséged van, mihez értesz (azon kívül, hogy sok embert ismersz)? Nem.
Írt bármit a munkakörről? Nem.
Az ilyen levelek mehetnek a kukába. Esetleg kérdezd meg tőle, hogy mégis mi a cég neve. Akkor már egyértelműen kiderül, hogy egy mlmcég.
hohohó... tisztázzuk már h az mlm és a piramis nem ugyanaz emberek...
és ha MLM akkor mivan? miért rosszabb az bármilyen munkánál?? mesterképzésen oktatási anyag a hálózatépítés...
(még mielőtt azt írná vki, h azért mondom ezt mert MLM cégnél dolgozom akkor közölném előre, hogy IGEN én egy MLM cégnél dolgozom!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!