December 7-én nem dec 23-at dolgoztuk le? Ha igen akkor miért kell bemennem dec 23. is és dec.7-én is?
Dolgoztam dec 7-én és a főnök közölte: dec 23-én is jönni kell. Kérdeztem: nem azt dolgoztuk le dec 7-én? Válasz nincs. Kérdeztem: ha azt (és azt) akkor kapok érte plusz pénzt a plusz napért? Válasz: fogjam be a pofám vagy kirúg.
Ilyenkor ki van?
Nem bolt vagyunk, hanem egy sima csomagolóüzem.
Nem. 2 munkanapáthelyezés van decemberben, 24 és 27.
December 23 munkanap.
"Válasz: fogjam be a pofám vagy kirúg. "
A kedves, aranyos, szép, okos, jóságos főnöködnek küldök egy virtuális pofán-rúgást.
ühüm . persze. és akkor nyilván a pesti agglomerációban levő lakásomba is simán hazajutok 24-én mondjuk úgy este 6kor (amikor nem jár már semmi), ahogy máskor is ugye?
24.-e nem ünnepnap, hanem sima munkanap.
Igen, a 24 munkanap, mindig is az volt. A boltok is nyitva vannak, persze rövidített nyitva tartási időben.
Amúgy meg nem értem mi a problémád, ledolgoztad múlt szombaton, tehát 24-én már nem kell bemenned, így a hazajutással sem lesz gond!
A munkanap áthelyezések miatt dec.24. nem munkanap, hanem pihenőnap.
Ezt a napot kellett ledolgozni 7-én.
"A 2013. évi munkaszüneti napok körüli – a naptár szerinti munkarendtől való eltéréssel járó – munkarend a következő:
c) 2013. december 7., szombat munkanap
2013. december 24., kedd pihenőnap
d) 2013. december 21., szombat munkanap
2013. december 27., péntek pihenőnap"
kérdés: a gyereknek minek kell (kellett) bemenni iskolába dec 7 és dec 21-én is, amikor ezek ha jól értem olyan napok ledolgozásai, amikor eleve téli szünet van?
vagyis, a tanárokkal ledolgoztatják azt a napot, amikor eleve nem kéne dolgozniuk, hiszen szünet van.
hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!