Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi fizetést kap ezen az...

Mennyi fizetést kap ezen az oldalon egy moderátor?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Miért kap fizetést? Én eddig azt hittem ez is egy önkéntes munka...
2009. nov. 23. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
itt biztos, hogy senki nem kap fizetést. majdnem minden oldal önkéntes, a nagy cégek saját weboldalait leszámítva.
2009. nov. 23. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne kapna valaki fizetést? Az oldalt valaki megcsinálta, működteti, változtatja. A reklámokért valaki megkapja a pénzt. Ami önkéntes az a kérdésfeltevés, válaszolás, pontozás. És közben látod a reklámokat, rákattintasz, elolvasod. Ha megfigyeled, a reklám mindig a témához kapcsolódik, tehát aki látja azt érdekli a téma.
2009. nov. 23. 12:35
 4/10 anonim válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Ingyen nem dolgozik senki!
2009. nov. 23. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Ha valaki ingyen csinálja akkor az buta.

az oldalnak elég szép bevétele lehet a reklámokból.

És ha a moderátor nem maga az üzemeltető akkor nem szabadna neki ilyet csinálni.

Itt van minden el rontva.

Másik példa erre. A gyárak is sok száz milliárdos hasznot visznek ki külföldre. Lazán ki birnának fizetni dupla pénzt is a dolgozóknak. De miért tennék amég találnak embert ilyen éhbérért is. És egykét ember hiába szeretne elfogadható fizetést ha mindig lesz olyan buta aki azt mondja hogy neki jó az a kevés fizetés is.

2009. nov. 24. 06:57
 6/10 anonim válasza:
82%

egy oldalon a moderátor az általában más "tisztséget" is betölt.

Szerintem 100.000 biztos kapnak xD

2009. nov. 29. 17:03
 7/10 anonim válasza:
100%
Csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy a Chat.hu moderátorai 5-20,000 forintot kapnak havonta feladatkörtől függően. Na most ebből lehet kombinálni.
2009. nov. 29. 17:10
 8/10 anonim válasza:
53%
Én is ingyen moderátorkodom, egy nem kis oldalon ;) Szerintem ez egy elég megtisztelő feladat... (:
2009. nov. 30. 16:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem tudom, de az Origón és az Indexen tuti, hogy a moderátorok ingyen dolgoznak. Leggyakrabban azért, mert hatalmat éreznek a kezükben, és ez sok kisebbségi komplexusos lúzernek jó pénz helyett (a legtöbb biztonsági őr is így van ezzel).
2009. dec. 24. 13:44
 10/10 anonim válasza:
a 17 10 nek mondanám hogy szerintem te szellemifogyatékos vagy
2011. nov. 29. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!